minisinannesiiii naz_alp 32 saat sancı cekmis normal doğum diye tutturmus biri olarak kesinlikle sezeryan
Mellllllll benguuusk işte her türlüsü ayrı bi zor birinde o an birinde sonra çekiyorsun, o yırtılmadan çok korkuyorum bende mesela ve dikişten, idrar yaparken falan yanar diye düşünüyorum bilemiyorum rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
benguuusk Sevgi123__ kafam karıştı bu hafta kontrol var bakalım kaç kilo oldu sezaryan istersek erken mı söylemek lazım i
Regina16 benguuusk benim sezeryan olacagim 38. Haftamda cati muayenesinden sonra belli oldu ve ben daha muayeneden cikmadan doktorum ameliyathane randevumu bile tamamladi. Erkenden belli olmasina gerek yok yani her an planlayabilirsiniz
Sevgi123__ benguuusk yani belirtmen gerekiyor doktoruna normal istemiyorum diye bide sen normal istiyorsun diye doktorun bişey demez sana sezaryan zamanın geçer sıkıntı yaşama 🌹
Ays_cskn naz_alp Benimki zorunlu sezeryan olacak nasipse ilkim sezeryana dondugunden imkanim olsaydi tabiki normal dogumu tercih ederdim tabiki her iki dogum seklide mesakkatli saglikli guzel bir dogum olur insallah
kizannesiyimm Ben de normal istemiyorum. Hemoroid ameliyatı oldum 17 haftalıkken. Şu an 35’teyiz ve tekrarlıyor. Tuvalette zorlanmadığım halde gözüm doluyor nasıl ıkıncam doğumda diye düşünüyorum. Üstelik makat geliş şu an ve herkes ay üzülme döner yaa normal doğum en iyisi falan diyorlar. Tabi onlar 30 yıl önce doğurduğu için o zamanın şartlarında sezeryan aşırı zormuş. Çevremde yeni doğum yapanlar hep sezeryan öneriyor ki aralarında normal doğum yapanlar da var. Bu hafta kontrolde sezeryan istediğimi söyleyeceğim doktoruma. Sırf o hemoroid belası yüzünden bile sezeryan olunur çünkü onun ağrısı çekilecek çile değil ve tekrar hemoroid ameliyatı olmak istemem.
naz_alp kizannesiyimm normal Doğum olup dikiş işte 2105_iyiki benimde sezeryan olupta aşırı zorlanan birini görmedim geçen hafta bir arkadaşım oldu ve doktorlarımız aynı kendisi şuan çok iyi
2105_iyiki naz_alp bn aslnda sezeryan isityordum 30uncu haftadan sonra bebegmn haftası 3 hafta önden gidince zorunlu sezeryana döndük çok korkuttular sezeryan için ama hiç anlatıldıgı gibi öyle aşırı zorluk yaşamadm dogumun her türlüsü zor bir can dünyaya geliyor ama beni korkuttukları gibi degil 4gün sonra çok iyiydm bn
Gizemozge92 Doğumun bir tercih olması cok tuhafıma gıdıyor.dr bakar normal doguramazsın su su sebepten der ve ameliyatla bebeği cıkarır bunun harıcınde secım falan bana cok sacma gelıyor . Allahın verdıgi yol yani mıllet tarlada 10 tane cocuk dogurmus boyle abartılcak bısey olsaydı yapamazlardı bence .dikiş görup korkuyoruz dıyenlerı zaten anlamıyorum 7 kat dıkılmek cok mu guzel bıde her dogumda
OzgeSrc Minisssko size katiliyorum burda bazilarinin oyle yorumlari varki insan cileden cikiyor normal dogum olaganustu bisey gibi anlatiliyor. Sezryanida yerden yere vuruyolar. Valla ben sezryan oldum ama 2. Gunu hatta ilk gunu ayaktaydim bu kadar abartilmasin. Ayni odada normal dogum yapan kadin yemin ederim yuruyemiyordu tuvalete gidince agliyordu