2prensesannesiiii melisaugtr ben yumurtlamayı değerlendiremedim bu ay kuzum istedim ama araya testler girince sonucun çıkmasını bekledik gelecek ay deneyeceğiz inşallah 🙏🏻 🥰🙏🏻
Hgmom1 Ya kızlar benim regl’den 2 gün önce kahverengi akıntı başladı sonra koyulasti ama yine çok pıhtılı bu pıhtı olayı iyi birşey mi bilmiyorum 🥴 reglim ama ped koymuyorum çünkü az geliyor 🫠🫠 beynim yandı ya…
STsmeyyee Hgmom1 Merhaba kac saat sonra adete döndü benimde 2 gün önce kirmizi çizgi şeklinde gördüm dün de kahverengi şimdiye olmam gerekirdi bisey yok daha heyecan yaptım
STsmeyyee Merhaba gebelik testini sabah mı yapmak daha iyi olur farkeder mi akşam yapsam bugün tam beklenen gün
Hgmom1 STsmeyyee canım benim 1 gün sonra döndü. daha öncede böyle olmuştu o yüzden sevinemedim ama kahverengi veya pembe gibi gelirse yerleşme kanaması oluyor.
Zln2152 2prensesannesiiii 16 temmuzda adet gördüm uygulamaya göre iki gün sonra adet günüm ama ben yumurtlama falan göremedim bu ay 😔
melisaugtr Hgmom1 canım allah razı olsun sormuşsun görmedim kusura bakma lütfen 🙏🏻 ilk günüm aşırı ağrılıydı ikinci günde biraz öyle geçti ama şimdi şükür iyiyim 💖 sen nasılsın?