Mir03 Bebeğine kehribar kullanan ya da kullanacak olan var mı ? Ben kullanmayı düşünüyorum, kullananlar varsa yorumlarını merak ediyorum
holly Mir03 aldım diş için taktık diğer hafta çıkmıştı belki tesadüf oldu belki kolaylaştırdı bilmiyorum ama gün içinde takıp gece çıkarırdım tehlikeli dolanıp boğabilir
minisinannesiiii Mir03 valla bende %100alinmasi gereken bişey o kadar çok faydasini gördüm ki anlatamam şimdi söyleyip de nazar değdirmeyim oğluma 😀 ama mutlaka alın sahte olanlara kapılmayın onlar ise yaramiyo diye duydum
Asli-beren Ben kullandım ilk bebeğime çok faydasını gördüm. Ayda bir Çıkarıp topraga gömmek gerekiyor kötü enerjiyi atsın diye. O gece sabahı zor ediyoruz. 2. Bebeğime de yaptıracağım Allah nasip ederse 🤗
Asli-beren Mir03 40 i çıkınca ayak bileğine taktım boyun ve koldan biraz korktum nolur nolmaz. 6. Ayda boyna taktım.
Deletedmom52620 CenKayNur orijinal mi acaba ? Çünkü kehribarlar değişiyormuş kendi aralarında diye duydum da baya tuzlu fiyat çıkaracaktı bende ayağına takacağım
CenKayNur Deletedmom52620 bilmiyorum İnan ki ürün özelliklerinde yazıyordu salya ateş diş çıkarma da vs Cuma Doğum yapacam mutlaka denicem ama