Haticebrck21 Hanımlar hangi sehirdesiniz depremi hissediyor musunuz maraş bu ara sürekli sallanıyor korkuyorum artık doğru düzgün uyku uyuyamiyorum
eylulmomm @Haticebrck21 bende marasliyim canım az önce yine oldu uyuyamıyorum bende kaorkudan kaç gündür sürekli oluyo
Haticebrck21 eylulmomm Allah yardımcımız olsun bende uyku diye bisey kalmadı saplantıya uyanıyorum iki defadir
eylulmomm @Haticebrck21 deprem olmasa bile oluyomus gibi sallaniyo gibi hissediyorum sürekli şimdi nasıl uyicam onu düşünüyorum neresindensin Maraş’ın
Haticebrck21 eylulmomm sümer mahallesi eylulmomm istasyon mahallesi ikisife birbirine yakın hangisini biliyorsanız
Haticebrck21 eylulmomm ayy oralar böyle şeyde daha çok hissediliyor orda iç mimarlıkta çalıştım bundan önceki yıllarda hep korkuyla oturup çizim vs Yapıyorduk
Haticebrck21 eylulmomm Allah yardımcımız olsun esin yaninda ise daha ne benim eşim sürekli şehir dışına gidiyor BN tekim
eylulmomm @Haticebrck21 çok şükür yanımda ama sabah işe kalktığında onla beraber kalkıyorum uyumuyorum korkuyorum çünkü ilk hissettigimde sabah uykuda yakalandım çok korktum
Haticebrck21 eylulmomm ayni BN de öyle eşim evde yokken. Uyku uyumuyorum esimi arıyorum sürekli korkudan
eylulmomm @Haticebrck21 dua edelimbinsallah birşey olmaz Rabbim beterinden korusun inşallah bidaha olmaz🤲🏻