Busraa111 kızlar bugün yumurtlamadan 12 gün sonrası ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sonra testi yaptım silik hemen 5 dk içinde çıktı sizce hamilelik olabilir mi çok silik olunca güvenemedim bu test beni bi kez yanıltmıştı
dkutlu1 Busraa111 bencede hamilesin çok ince silikte olsa hamilelik belirtisidir ben hamile kalmadan önceki denemelerimde yapmıştım 2. çizgi hiç yoktu tebrik ederim hamilesin 😊
Aysnremir23 Hayırlı olsun daha yeni demekki silik çıkmışsa da hamilesin demektie :) hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbım
Busraa111 Aysnremir23 ay canım sen böyle yazınca bi ağlamaklı oldum şubatta kürtaj olmuştum çok üzülüyordum inşallah vardır rabbim bize bağışlasın inşallah evlatlarımızı 🤲 inşallah kan testi verirsem bide emin olmak için daha iyi olacak sanırım
Aysnremir23 Busraa111 Kesinlikle kan testi herşeyi belirler. İnşallah Rabbım gönlünüze göre versin 🙏🏻❤️
Busraa111 Aysnremir23 amin inşallah kan testi en net sonuç bencede rabbim herkese nasip etsin sağlıklı bi şekilde inşallah
Busraa111 hemsiree ay inşallah öyledir çok teşekkür ederim siz böyle yazdıkça daha çok inanmaya başladım ☺️
Busraa111 MrsAvangers sağlık ocağına baktım pazartesi dolu salı boş gösteriyor eğer fırsat bulursam hastanede veririm belki bekleyemezsem ☺️
Adacan Canım bu test bozuksa beyaz çizgi çıkarıyor yada gri seninki gayet pembe hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Busraa111 MrsAvangers erken gebelik testi , kağıda yapıştırdığım ovulasyon testi , ovulasyonu öyle görünce duymuştum hamileysen koyu çıkıyo diye gebelik testi de böyle çıktı
Elif0080 Bende aynı bu testten yapmıştım aynı böyle çıkmıştı.. Bence hamilesiniz tebrik ederiiimm 😍😍 yinede kan testi kesin sonuç ☺️☺️
Busraa111 MrsAvangers inşallah canım şimdiden heveslenmek istemiyorum hayal kırıklığına uğramayım diye de inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün isteyen herkese nasip etsin 🤲