Mysaa Minikbebegim1999 az ye öz ye hiçbirşey olmaz canım sadece peynir yumurta süt bunları hergun olmasada haftada birkacgıne yayarak tüket 🙂
Meliha09 Minikbebegim1999 çok normal ben 19 haftalığım hala hiç yiyemiyorum sadece yemek için yiyiyorum yararlı bir şey yiyemiyorum hala daha 1 kilo bile almadım
Merve2111 Minikbebegim1999 bende hiç yiyemiyordum canım hatta 3 kilo vermiştim yiyebildiğin kadar ye zorlama kendini doktorum hep öyle söyledi bana 3 ayı geçtikten sonra iştahım anca yerine geldi sıkıntı yapma kendine
Minikbebegim1999 Mysaa valla bugun ayran yoğurt sut ictim ama kahvalti az yapıyorum arada biseyler yiyorm bide aksam yemeği hic canim istemiyor
Minikbebegim1999 Merve2111 ben hiç kilo vermedm ayni kilodayim az yiyorm ama mesela kahvalti akşam yemeği zor ediyorum ama gün içinde süt yoğurt ayran boyle şeyler tuketiyorum sadece akşam yemeğinde zorlaniyorm
Minikbebegim1999 Bortubocek yaa cok kotu bir durum ben kilo vermedm ama almadm da çünkü güzel yemek yiyemiyorm çok az az bütün güne dağıtıyorum boyle süt ayran yoğurt böyle geçiyor günüm
Merve2111 Minikbebegim1999 tamam çok zorlama kendini ilk 3 ay bebeğe etki eden bişey yok korkma 3 aydan sonra bebek senden beslenmeye başlıyor şuan böyle olması çok normal
Minikbebegim1999 Meliha09 bende oyle sadece yemek icn yiyorm sacma sapan şuanda bizden beslenmese de içime dert oluyor