Eylulun_annesi Kızlar Rize Trabzon veya Artvin’de tatil yeri bungalov vs gibi yerlere gittiniz mi hiç biz şimdiden seneye bu konu hakkında rezervasyon yapmak istiyoruz önerilerinize açığım gidipte güzel bulduğunuz yerler var mı acaba ☺️
Sare__ Eylulun_annesi Rize Çamlıhemşin de Elevit tatil köyüne gittik . Bungalov evlerde kalmıştık balayı için. Çok memnun kalmıştık iyiki de Karadeniz’e gitmişiz ☺️
Ahsenmom Eylulun_annesi giresunu eklerseniz kümbet yaylasini ben çok beğenmiştim. Konakla ücreti vs diğer yerlere göre daha uygundu geçen sene yeme içme de cabası tabiki bir Uzungöl değildi ama çok güzeldi. Fiyat performans 👍
Tubiis_0 Eylulun_annesi geçen sene bu zamanlar Antalya yangınları vs olduğu için bizde Karadeniz tatili yaptık mecbur ordu da deniz kıyısı otelleri harika birde Trabzon Uzungöl’de yukarılarda boş bungalov bulursan harika olur ben hayran kalmıştım 😊
Kaltub Rize’de Dora suit bungalov evleri çok güzel tavsiye ederim şahane bir yer dağların tepesinde☺️🤗
Eylulun_annesi MeriHera az önce bir sayfaya yazdım günlüğü 2500 tl idi😂daha makul olanı bulmaya çalışıyoruz aslen artvinliyim ama yinede orda tatil yapmak istiyorum Karadeniz tarafında yani
Tubiis_0 Eylulun_annesi Uzungöl’de güzel tatlı aparatlar var biz 400den yukarı hiç kalmaya para vermedik her gece farklı yerde kaldık ama şuan fiyatları ne bilemiciimm 😂😂
Nsnese Eylulun_annesi Rize Çamlıhemşinde megza bungalovda kaldık çok güzeldi. Fırtına deresine sıfır. Civar aktivite dolu. Aydere yakın daha sakin güzel elit Bir ortamdı dağ başı olmadığı için ulaşımı da rahat kendi aracınızla kolaylıkla gidebilirsiniz bence bir bakın
Armess_loya Rizeeeee der susarım doğa harikası muhteşem yer💙💙💙 zil kalesi, pokut, elevit, Çamlıhemşin, fırtına vadisi bungalov evleri, hepsi çokkk güzelll ❤️❤️❤️❤️