ipekveatlas ecenaz891 ben 1 cm acıklıkla 3 hafta gezdim ve zorla suni sancıyla doğurdum 😂 yani hala acılma yoktu suni vermeseler
Denizovski ecenaz891 Aynı durumdayım canım seninle haftamızda aynı. Hastanede yattım 4 gün nidicard verdiler. Doktorum eve git kımıldamadan yat dedi. Haftalarca dayanan varmış korkma
Twinmommm ecenaz891 Kuzum hiç korkma kendini rahatlat ben burda 27-28 lerde daha erken bile 1 cm açıklıkla gayet 35-36 ları görenleri okudum Allah’a dua et sancın olmazsa bence dayanırsınız 🙏😇
Annebebek34 Eğer sancınız yoksa suyunuz gelmezse çok fazla yürüyüş yapmassanız 3hafta daha rahat doğurmazsınız
ecenaz891 Annebebek34 ipekveatlas 34 Görsek bile mutlu olurum🙏🏻 insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sizlerin kuzuları ikiz miyidi kaçıncı hafta doğum oldu
ecenaz891 Annebebek34 ipekveatlas haklisinesracim Denizovski Ormanmeyveli Ceyduygu Twinmommm Peki arkadasılar açılma kontrol icin ne sıklıkta alttan kontrolünüz oldu. Bu şekilde alttan kontrol erken doğum tetikler mi? bir de nidicard bana hastane ortamı dısında verilmedi. Banada carpıntı yaptu
ipekveatlas ecenaz891 allah gönlüne göre versin inşallah benim tek bebekti açıklığım hiç ilerlemişti benimde o yüzden yazdım
haklisinesracim 33+2 de bir parmak açıklık ve kasılma ile hastaneye gittim alttan sağlam bir muayene yedim ve kanamam oldu sonra yatış verdiler 3 gün yattım nidicard isimli ilacı kullanıyorum şimdi günde 4 doz ama arada kasılmalar devam
Ormanmeyveli haklisinesracim Sizde ne gibi yan etki yaptı? Ben de nefes darlığı kalp çarpıntısı olmuştu
haklisinesracim Ormanmeyveli Hepsi bir arada ilacı içtikten sonraki 1 saat resmen ölü gibiyim aşırı terleme ateş basması taşikardi
Ormanmeyveli haklisinesracim Tansiyon ilacı olduğu için normal tansiyonunuzu bile düşürüyor. Ben günde 1 ya da 2 almama rağmen beni de etkiliyordu. Tuzlu kraker tuzlu ayran tüketin
ipekveatlas Ceyduygu evet doğru diyosunuz ikizle aynı olmuyo benim tek bebekti o detayı atlamışım benim de açıklık hiç ilerlemeyince yazayım dedim
haklisinesracim Denizovski Bu şekilde dışarı çıkıp ekmek bile alamıyorum öyle bir çarpıyor ki hiç dayanıklı değilmişim demek ki