Arslanyavrusu123 Kızlar 16günlük anneyim çevremdeki büyükler emzirirken çenesinin altına elimi koyup destek vermemi söylediler ama bebeğim çenesine elimi koyduğumda emmeyi bırakıyo sizler nasıl yapıyorsunuz
2bebe1gebe Arslanyavrusu123 banada demişlerdi 1 kere denemiştim ama daha çok zorlandığını fark ettim gerek yok yani
karakiz1 Arslanyavrusu123 merhanalar bende 4 gunluk anneyim benim annemde aynisini soyledi cenesi yorulur destekle dedi bende parmagimla cenesini destekliyorum
Gulcanozzz Arslanyavrusu123 ilk dönemlerde uykuya daldığında çenesini uyarmak adına uyandırmak adına çene altı destek öneriliyor. Ama kendisi emiyorsa gerek yok emmediği uyuduğu durumlarda bir iki dokunabilirsiniz
SunnyG Emerken uyuyunca uyandırmak için çenesinden dürtüyorum ama hiç desteklemedim. Gerekli olsa hemşireler söylerdi zaten.
Melike Arslanyavrusu123 Emerken çenenin altından desteklemenin amacı bebeğin çenesi yorulup da memeyi bırakmasın diye çeneye yardımcı olmak daha küçük olduğu için çenesi yorulmasın diye yardımcı olmak için yapılıyor ama bırakmasını bilemedim 🤷🏻♀️