2022Mom2022 Kızlar daha 4+6yım 🧿her gün bir buçuk sürahı su tüketmeye çalışıyorum ama karnım çok gergin davul gibi ya nefes alış verişim inanılmaz derinleşti gören beni 9 aylık hamile sanıcak sizlerdede böylemi ya
ecedogan 2022Mom2022 Başlarda öyleydi ama düzeliyo sonra tekrar başlıyo falan tuz tüketmemeye çalış geçecektir bu durum
cgnduru 2022Mom2022 ilk aylarda gaz çok oluyor ileri aylarda azalıyor hazimsizlik vs de olabilir… korkutmak istemem herkes bir değil ama şuan 33 haftadayim neler çektim neler son haftalarim hemen dogurayim diye bekliyorum 😀 😀
Emily37 2022Mom2022 ilk 3 ay hazımsızlık,kabızlık,şişkinlik oluyor sonra zamanla geçiyor.Benim 14 haftadan sonra hepsi geçmişti şükür
2022Mom2022 ecedogan biraz tuzlu yiyorum sürekli tansiyonum düşüyor bi tarafı kurtarayım derken bi taraf elden gidiyo 😂
2022Mom2022 cgnduru gaz ve kabızlık geçti şükür suyu 2,5 hatta daha fazla içince ama karnım dev gibi yarın bi düğün var elbiseyi giyince bu göbek çıkacak ben napıcam şaka gibi 😫
ecedogan 2022Mom2022 Ben ilk aylarda limon tuzlayıp yiyodum sonra şişiyodum bide astım hastasıyım nefes almak çok zordu ama bıraktım turşu vs hepsini doğumdan sonraya bırakıyorum 😂
cgnduru 2022Mom2022 hiç bilmiyorum erkenden karnı şişen bir sen değilsin.. baslarlar simdi sismissin bu ne falan diye 😀 takma o kadar çıkarsa ciksin hamilesin sonuçta ❤
2022Mom2022 cgnduru ya açıkcası çok takmıyorum aslında biraz hoşumada gidiyo ama 3 4 ay kimseye söylememe kararı aldık eşimle ailelerimizde dahil iki kayıp var öncesinde çünkü ama böyle giderse göbeğimden anlıycak insanlar
Emily37 2022Mom2022 evet o şişkinlik indi şükür.Zaten ben mide ve bağırsak problemi olan biriyim bu yüzden benim ilk 3 ayım dahada kötü geçti.Şuan o şişkinlik falan yok gayet iyiyim
2022Mom2022 ecedogan bende alerjik astım var öksürük tavan siz nasıl idare ettiniz bu öksürük konusunda ya