Aybuke20 İlk hamileliğimi bile 1.5 sene sonra yaşadım ama kalbi durunca kürtaj oldum sonra yine bekledim 1 seneyi aşkın doğal yollardan oldu çok şükür
180720 Lionmother Ocak ayında bi düşüşün oldu Mayıs ayında tekrar hamile kaldım biraz zamana bırakmak gerekiyor üstüne çok düşünce olmuyor çok zor biliyorum ama biraz kendinizi rahat bırakın başka şeylere odaklanın kendinizi kastısınız sürece aksi gibi olmayıveriyor 🥺
_gmzenur_ Lionmother canım bende kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım adetin düzene girdiyse yumurtlama görüyorsan anca rahminin toplanması 1 seneyi buluyor stres yapma.
EsraPeri Lionmother ilk hamileliğimde değerim 100 di benim ve düşürmek için çok uğraştık em son 20 lere gelmişti ama onda da gebeliğim sonlanmıştı suan ki hamileliğimde 8.45 ile hamile kaldım ilaç dozum yükseltildi hala bile 150 mg kullanıyorum
EsraPeri Lionmother çok stres yapma herkesin anatomik yapısı bir olmayabiliyor vücudun kendini ne zaman hazır hissederse o zaman oluyor zaten ben kürtajdan sonra 1 haftada kendimi toparlamist kanama yaşamadım ve rahim kendini hemen eski düzenine getirmişti sakın ol zamana bırak fazla düşünerek de kendini strese sokma akışına bırak herseyi inan o zaman faydasını göreceksin ☺️
AsyAyse Lionmother Maalesef ki bir çok sebebi olabilir. Bir yıldır çocuk istiyorum o kadar denememe rağmen olmadı. Kürtaj olduğum doktor herşey yolunda demişti. O kadar yumurta takibi vs. Gibi süreçler için farklı doktora gittim hiç bişey yok Spontane dene olur dendi. Son çare tüp bebeğe başvurduk bugün öğrendim ki kürtajdan parça kalmış içimde hayatımın şokunu yaşadım doğal yolla gebelik oluşumunu engelleyen bir durummuş. Histereskopi ile alınacak. Umarım senin için süreç güzel ilerler ve doğal yolla gebe kalırsın. 🍀💙
frdsnnr46 AsyAyse yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Kürtajdan sonra tekrar dr kontrolüne gitmemiş miydin
Lionmother AsyAyse Teşekkür ederim canım ama benim bildiğim kürtajdan parça kalırsa beta sıfırlanmıyo
AsyAyse frdsnnr46 gitmez olur muyum gittim canım her şey yolunda demişti. 3 aydır sa yumurta takibi için gidiyorum maalesef farkedemedi hiç bir doktor. https://imgyukle.com/i/Vf8iOG Resimdeki beyazlık kürtajdan kalan parçaymış
frdsnnr46 AsyAyse Allah allah kocaman parça hiç mi fark etmemişler ya, şikayet et edebilirsen. Sana yapan başkasına da bu şekilde yapar. Bende kürtaj oldum, ultrasonla da kontrol etmişler kalmış mı diye
Lionmother AsyAyse Ben kontrol amaçlı tüp bebek merkezine bile gittim canım onlar daha derayşı görüyor diye çok şükür parça vs yok
Mu28 Lionmother benim ilk boş gebelikti yani kese vardı ben de kürtaj oldum üç ay sonra tekrar hamile kaldım . Bence kürtajdan ziyade psikolojik olabilir eğer kürtaj yapan doktorunuza güveniyorsanız tabii. Enfeksiyon vs oluşmadıysa içeride bir şey kalmadıysa. Ki sorun yok demiş. Kafanızı rahatlatacak şeyler yapın olur illaki kürtajla alakalı olsa kimse hamile kalamazdı. Hormonlarınıza mutlaka baktırın.
Lionmother Mu28 doktoruma güveniyorum canım aile doktorumuz zaten bir kaç akrabam da onda kürtaj oldu ve bebeklerini sağlıkla kucağına aldılar. Dediğim gibi sadece hormon testi yaptırmadım onu da regl olduğumda yaptırıcam
TeoMom Lionmother Kürtaj etkili değildir bence canım stres yapıyor olabilirsin ben de geçen sene erken doğumla bebeğimi kaybettim kendim isteyerek araya 10 ay vakit koydum 2. Ayımda hamile kalmıştım ben de hem erken doğum hem kürtaj işlemi gördüm
Mu28 Lionmother tamamdır kuzucum mutlaka da relaks ol. Asla neden olmuyor diye düşünüp strese girme. Düşünmeyi bıraktığın an hamile kalacaksın gör bak 🌸
Ozge6606 Burcu0707 şuan 2 aylık hamileyim her şey normel denildi 1.5 seneye geçkin hamile kalmama rağmen
Pijamaskeliler _peritozu 2 tanesi onları kullanırken durdu zaten kalbi ameliyat oldum sorunum rahimdenmis şimdi ilerlio başka şeyler kullandırdı iğne ile yine devam