Ceremua Kızlar normal doğum yapınca hastane de kaç gün kalıyoruz ve bebeğin tüm testleri yapılmış oluyor mu
Buketyusra Ceremua 1 gün kalıyorsun işitme testi yapılıyor topuk kanı alınıyor serviste çocuk doktoru muayene ediyor
Mehtapca06 Ceremua Bir gun kalıyorsun eger cati muayenesinde kaçak falan olmazsa dikisten kaynakli bebege hepatit aşısınin ilk dozu vuruluyor topuk kani aliniyor seker ve sarılık ölçümü yapılıyor
Tospikannesiiiii Ceremua özelde dogum yaptım sabah 9 da dogurdum öglenden sonra 3 4 gibi kendi istegim ile çıktım topuk kanı işitme testi vs yapılıyor
Sarahh _akalin3 Türkiyede tüm hastanelerde böyle mi ? Ben Azerbaycandayım burda normal doğum yapanlar 3 gün kalıyor sezeryan olunca ise tam hatırlamıyorum ama galiba 4 gün kalıyor
_akalin3 Sarahh genelde bir gun hatta gece doğum olursa 2-3 fibi öğlene taburcu eden gene devlet var sezeryanda 1 gunde kalan var 2 de var ama 3 duymadım
SutlacimiYedimmiBen Ceremua 24 saat tamamlanınca taburcu olunuyor bebeğin ilk aşısı yapılıyor topuk kanı alınıp kan şekerine bakılıyor sarılığa bakılıyor doktor taburcu olmadan once bebeği bir daha muayeneden geçirip taburcu ediyor