Yagmurakks Glmgkcmm walla benim de prensesim oluyor 11 Şubat :) alt karın ağrısı adet olacakmış gibi ağrı oluyor o da normal mis. Geçenlerde doguruyorumn diye hastahaneye gittim çok korktum ama 😂😂 kramplar falan
Tubaeyvz Yagmurakks yaaa banada aynı şey oluyor bu aralar çok korkuyorum bende bisi olucak diye Aklım cikiyo demek sizde de oluyo
Cansugomur Yagmurakks çok hafif çıktı bol kıyafetlerde belli olmuyor ama iç karnım geniş normalde daha büyük olması gerekiyor son haftalarda çok çıkıyormuş bı anda bekliyoruz heycanla hamile tulumu tişörtleri falan giymek istiyorum artık 😀😀
Miss Oglusum olcak bu hafta inanılmaz geçiyor göbek etrafında hareketeler sertleşti birazcık pıt diye hafif değil yada at tarafımda hissediyorum bazensankii takla atıyor böyle keskin dönüş hissediyorum ara ara kasık ağrım oluyo doğum tarihim 10 şubat 😍💜
Yagmurakks Miss sizinle tami tamına aynı günlerimiz 11 şubatta ben 10 şubatta sen 😀 şuanda 20+3 ya siz
Yagmurakks Miss canım dışarıdan oynadığını farkedemiyorum ama icide böyle bir tuhaf oluyorum aynı senin gibi keskin dönüşler yapıyor. 😁😁
Miss Yagmurakks detaylı ultrason a haftaya gidicem randevu aldım senin ki ne zaman,?en çok yüzünü merak ediyorum 😍
YeniAnne55 13subat gece 12den sonra tam 20haftaligiz😊 ic karnim genis dar bise giydimi belli oluyo bol giydimi anlasilmasi zor paşam geliyo benimde😇
betulll58 Bizde oglusumla 12 şubatız allahın izniyle hafiften hareketlerini hissetmeye başladım çok güzel zamnlarimiz birde isim bulabilseydik ne mutlu 😍😍