Kızlar benim doğumum planlıydı doktorum 40+1 de hala bebek gelmezse yatışını yapıcaz suni sancı vericez dedi. dediği gibi de oldu benim miniğimin gelemye hiç niyeti yoktu bayramın 1. günü sabah toparlanıp hastaneye gittik özel hastane ama kimseyi yanıma almadılar sancı odasında yalnızdım. neyse girdim sancı odasına tabi arkamdan annem nasıl ağlıyo sesini duyuyorum ebe de dedi annen ne kadar ağlıyo yanına alcam biraz diye 😊 ilk lağma yapıldı sonra bebeği besleyen serum takıldı. muayne etti çok canım yandı hiç açıklık yok sancı yok o kadar korkuyorumki sezaryen ile sonuçlanacağından. saat 11 de suni sancı takıldı yanımda 1 kişi daha vardı onun 4. doğumu onun sancıları benden çok erken başladı allahım diyorum artık sancım gelsinde doğuryım😀 neyse bikaç saat sonra sancılarım başladı her muaynesinde 1 cm açılmam oldu 7cm den sonra çığlıklar atmaya başladım allaha yalvarıyodum yardım et diye bi yandan doktora bağırıyorum beni doğurtun artık diye. neyse açılmam 9cm oldu beni doğum masasına aldılar çok güzel ıkındım 4. ıkınmamda bebeğimi 15:50 de sıcacık karnıma koydular 🥲 öyle güzeldiki öyle bi rahatlama geldiki dünyanın en güzel anı olabilir.. yazarken bile gözlerim yaşardı Allahım herkese nasip etsin bu arada kesisiz doğurdum 😍😍 ıkınmak çok çok önemli. Diğer kadından da önce doğurdum 💃🏻 😀