merweeilbey1 Semanurs canım adet olduğum için bebek 10 haftalık olmuştu düşün yani 🤭 aldırma zamanını geçirmişiz kasık ağrım var diye gittim doktora hamilesin dediler 🫣 hemde 6 aylık beneğim kucağımda öylece kala kaldım
Deemetibostnci Semanurs ben 🤣🤣 doktorla inatkaştık baya Bi hocam ben Aralık 25 diyorum o Kasım 22 dio gebelik başlangıcı olmaz öyle şey dedi attı kenara tamam öyle olsun dedim üstüne gördüm ben üç gebelik dede adet oldum yani
Elisarli Ben 😀 hatta adet olduğum için imkansız olduğunu düşünmüştüm ama 5 haftalık olmuştu bile öğrendiğimde
emiray Bir ayda iki kere regli oldum meğersem hamileymişim test yaptığımda çizgiler okadar koyu ve belirgindi ki hastahaneye gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🍀
Adakiz44 Semanurs teyzem kuzenime hamileyken 9 ay adet görmüştü hamile olduğunu doğum sancısı gelince öğrenmişti ,🤣
Semanurs Benim 3 gün önce bitti adetim dün ilişki sırasında çok zorlandım resmen agladım ve yumurta akı gbi akıntılarım var ve karın bölgemde sertlik ve şişlik var patlıycakmışım gbi göğüstlerim şişti miğdemde böyle değişik bi bulanıyo yanıyo
Adakiz44 LamiyaCetinkaya gerçekten annem ve teyzelerim anlatır diğer teyzem annemi aramış ve kardeşin hamileymiş doğum yapmış demiş hemde hep kızı oluyodu bu sefer erkek olmuş herkes baygınlık geçirmiş 🤣🤣
Deemetibostnci 2prensesannesiiii evet normal kanama üçüncü adetim geldi az oldum ozaman dedim herhalde bişi var test yapayım bebek üç aylık olmuş neredeyse öyle öğrendim
2prensesannesiiii Deemetibostnci oooy maşallah benim adetim 7 gün sürerdi 4 gün kanama sürdü 5 . 6. Gün leke geldi bittim 😟 ve kasık ağrılarım oluyor göğüs ağrım da var hafif anlam veremedim üstüne yatınca göğsümün ağrı oluyor hatta dedim adetim geçmek üzere olmaması lazım çünkü başta göğüs hassasiyeti olmadı adete yakın falan sonradan oldu garibime kaçtı adet bitti yine göğüs ağrım var dün kasık ağrım da çoktu
Yusufayazin__annesi Semanurs ben canim adet oldum arkadindan 10 gün sonra hamile oldugumu öğrendim 3 buxuk haftalikti ama malesef dusukle sonuçlandı
Neslihan5241 Semanurs benim oldu 3 cü oglumda olmuştu ve geçiyor zamanla 4 cu oğluma hamileyim daha görmedim çok şükür böyle bir daha
LamiyaCetinkaya Adakiz44 Ajsjdjdjdj tövbe tövbe 😂😂 kız hiç mi karnında kıpırdayan şeyi hissetmemiş teyzen😂