askfme Merhabalar, Laboquick marka 8 kutu 16 adet 2023/3 tarihli ovulasyon testi var elimde ihtiyacı olan varsa hediye etmek istiyorum
acargolge5 esmerella37 sanırım karıstrdn cnm :)))) üstte yazan kişi sormuş bende alabılırım yazmstm ama cevap verilmedi kaç gün geçti artk gerek kalmadı sana gönderiyorsa göndersin ben hallettim çünkü
acargolge5 esmerella37 sorun yok tatlım 🥰 zaten yazanın vermeye niyetı olsa 19 gün önce yazdıktan sonra göndermiş olurdu baksana yazmış cevap verdıgı yok
esmerella37 acargolge5 blemiyorum valla neyse cnm sana soru sorucam demin gebelik testi yaptım ben ilk defa basıma geliyor normalde hic bisey ckmazya duz beyaz olur hani bunda cizgi var ve daha beyazzz o çizgi sebebi ne olablr
acargolge5 esmerella37 kan testı ver cnm en kesin o sonuç verıyor benım üç gün gecmsti Saglık ocağına bi hafta ddm öyle kan verdm sonuç pozıtıf cktı
acargolge5 acargolge5 yaptgm KİT bozuk bence benım ikinci gebelıkte öyle ckmstı kan verdm aynı gün dırek cktı pozıtıf
acargolge5 esmerella37 evet olmamış belkı de hava degısıminden dolayı olmadı cnm hayrlısı olsun ne diyelim bundada vardr bi hayır zamanını beklıodur bılemeyız🫠
MorKelebek54 esmerella37 sen bence bi doktora git kuzum bu kadar gecikmsi normal mi bilmiyoum benim de reglim genelde 2 gun geriye atar uygulamaya gore. Doktorum da zaten bi kac gun olur oyle dedi ya ileri ya geri wtabilir normal dei ama senin ki 13 gun gecikmis bence bu doktora gorunmende fayda 🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰
acargolge5 esmerella37 eğer hamıle kalmayı planlıosan adetın bttkten sonra ıkı günde bir ılıskıye gir ve ozellıkle akıntının fazla olduğu zaman gir o zaman tutuyor benım üç gebelıgımde öyle oldu adet bttı bı hafta sonrakinde ıkı günde bir gırdk hemen tuttular. Akıntının fazla olduğu günler yumurtlama dönemi oluyor akıntın uzun oluyor anlarsn
esmerella37 acargolge5 anladım cnm tamam deniycem bu yontemi bakıyım insallah bende güzel haberleri veririm burdan 🥰🥰🥰 hele bi adet olabilsem yarın 15 inci gun oluyo
acargolge5 esmerella37 bana da haber ver cnm :))) adet olursun hava degısımınden bu ara herkesın farklılık gosterıyor Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏