Deletedmom_10 Aylynkk 37 normal bir hafta annesi prematüre bile geçmiyor, akciğerleri gelişimini tamamladysa gayette güzel doğar 36 da ablam doğum yaptı 35 te arkadaşım girmediler Haftayla alakası yok tabi 40 41 haftalarda yoğun bakıma girebiliyor
Sofistikee kahvesever__ ya merhaba bı şey soracağım. Ben 40+2 yım bugün hafif hafif sancılarım başladı. Az miktarda akıntı mı su mu geliyor anlamıyorum bı seyler akıyor. Her zaman olan akıntımdan daha berrak su mudur bu da?
Aylynkk Deletedmom_10 çok teşekkürler tecrübeli anne ❤️ İlk gebeliğim 37 ye giriyoruz az kaldı bebiş aşagıya indi hissediyorum artık sağlıkla kavuşmak icin gün sayıyoruz ❤️
Deletedmom_10 Aylynkk Tecrübeli anne değilimm 🙁 ilk gebelik 35. Hafta Tecrübeli yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olabilirim ama 🙂 37 de anneyi emen turp gibi doğan cok bebek var 39 - 40dan sonrasını sevmeyiz pek doğum ekibi olarak 37 iyidir ıns tüm gelişimini tamamlamıştır
Deletedmom_10 Aylynkk Aşagı indiğini nasıl hissettiniz benımde sanki baskı yapıyor gibi içeriden vajinadan degıl . Dışardan bacaklarıma degıyor sankı otururken falan da zorlanıyorum
Aylynkk Deletedmom_10 Deletedmom_10 aaa ne güzel bende anaokulu öğretmeniyim 💝 Çok afedersin WC gittiğinde bildiğin baskı yapıyor hissediyorum 33-35 arası hep yukarıdan geliyordu tekmeler sağa sola doğru yöneliyordu ama şuan bildiğin alttan alttan baskı yiyorum
Aylynkk Deletedmom_10 tam 37 olacağız yarın randevumuz var nst giricem En son gittiğimde 2500-49 cm di gelişim çok iyi dedi Ama nst kalp atış hızı 190-200 leri gördü Hemen serum yedim bi daha girdim normale döndük şükür 🥲