Pyz Merhaba, 24 haftalık gebelikte uzun araba yolculuğu yapan oldu mu? 10 saatlik bir yol . Çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim
_ozlmm Pyz ben 25.haftamda doktoruma sormuştum oda bir sakınca görmediği için 8 saatlik bir yolculuk yaptım ☺️ 20. Haftamda da aynı şekilde 7 8 saatlik bir yolculuk yaptım çok şükür sorun yaşamadım
teachersrn Pyz ben yaptım hiç sorun olmadı doktorum izin vermişti, üç saatte bir mola verip yürüyüş yaptım
Kleopatra- Pyz Bende iki kere gittim hiçbir şey olmuyor. Belli aralıklarla daraldığınızda bacaklarınız ağrıdığında dinlenme molası verin sıkıntı olmaz.
1234momsss Pyz bende 26 da cıkıcam 20 de 10 saatlik yola gittim sürekli mola verdik ayaklarım biraz şilti ama cok sorun olmadı bol su için ödem olmaması için
Pyz Banada doktorum öyle dedi ama insan illa Kİ bi tedirgin oluyor işte sanırım :( bazıları da 20/25 hafta arası en kritik dönem diyor erken doğum için , ne yapacağımı bilemedim
Ahg Pyz 20. Ve 28. Haftalarda çıktım 10 saatlık yolculuğa doktorumuza sorduk kendi aracınızla 2 saatte bir mola verip 15 dk yürü o şekilde gidebilirsin demişti bir sıkıntı olmadı doktorunuza danışırsanız siz de uygun görürse sorun olmaz inşallah