Beyzossb 37+2 yiz. Kontrole geldim bebeğim bu hafta kilo almamış idrar yolu enfeksiyonum var. Beklemeyelim 2.5 cm açılman var suni sancıyla doğuma alalım dedi . Şimdi odada suni sancı taktılar nstye bağladılar dua edin bana 🙏
Lavanta27 Beyzossb inşallah sağ salim güzel doğum gerçekleşir.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🤲🏻👼🏻
Ogretmen_Anne_ Beyzossb oyy kuzum sakın endişelenme olur mu? Hazırlıksız yakalandın belkide psikolojik olarak iyi hisset kendini herşey yoluna girecek ❤️
Nsrn1 Beyzossb rabbim kolaylık versin bir avazda sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin inşallah ❤️ size de bebeğinize de çok çok kolay bir doğum olsun Allah yardımcınız olsun çokça salavat getirin içinizden hep dua edin Ayetel Kürsi okuyun bol bol. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi ❤️
Melikeex Beyzossb kilosu iyiyse sıkıntı yapma kuzum bende suniyle 37+6 da dogum yaptım 16 saat suni aldım rabbım kolaylastırsın ınsallah cok zorlamaz senı saglıkla kucagına al❤️
Gny18 Beyzossb rabbim bir avazda kucağına almayı nasip eylesin selametle gelsin insallah. Sancılarını güzel karşıla nefes alıp vermene dikkat et sancı geldikçe güzelce ıkın ittir bebeği hemencecik doğsun. Güzel haberlerini pozitif doğum hikayeni yaz bizlere o ağrılar acılar yavrunu kucağına aldığın an geçiyor Allahın izni ile.
umyahsen Beyzossb Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin zoru kolaylaştırsın inşaallah 🤗🤲 hayırlı Güzel doğumlar inşaallah 🤗🤲🤲🤲
Appayipyip Beyzossb Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlııyla bir anda hızlı hızlı açılmanız olur sağlıkla kucapınıza alırsınız yavrunuzu