GoktugAlp Kızlar uyandığım zaman köpüklü kustum ve altıma kaçırdım sizce normal mi randevu aldım yarın doktora gideceğim bilgisi olan yazsın çok dua edeceğim 🤰🤷♀️🤲🏻
Morkelebek26 GoktugAlp kız sen böyle yazınca hakkını helal et güldüm yaa aynı şeyi bende yaşıyorum korkma birşey olmaz zorlandığımız için oluyor büyük ihtimalle çünkü bebişlerimizde idrar torbamıza baskı yapıyor bende çok çektim o kaçırmalardan 😁🤭🤦🤦😁
Kleopatra- GoktugAlp Bence çok çok normal zaten hamilelikte idrar kaçırma falan en çok söylenilen şey. Olurmuş yani
Azra41 GoktugAlp 22+2 bende de oluyor 😅 çok ogururdum bende sonra altıma pıt kaçırirdim eşimde sidikli diye gezer evin içinde hahaha 😄😁
benkosarim Hamilemisiniz eğer öyleyse bebek idrar torbasına baskı yapıyor hapşırmak bile kaçırma sebebi korkucak bir şey yok ama kusma için birşey diyemeyeceğim bir acile gidin isterseniz geçmiş olsun
benkosarim GoktugAlp normal normal altınıza kacirmaniz ama kusma için bir gidin yurtdışında da bekletiyorlar diyen çok Allah yardımcınız olsun
GoktugAlp Morkelebek26 ya sorma eşime koştum aşkım koş altıma işedim diye şortum doldu bi panik adamda aferim sana diyo her yere işe 😂🤰🤦🏻♀️Gülsem mi ağlasam mi bilemedim 🤷♀️ bide suyum geldi sandım adam diyo niye suyun gelsin kac aylıksın daha 😵💫😵💫😵💫😵💫🤷♀️🤰
GoktugAlp Kleopatra- canm dördüncüye hamileyim ilk defa yaşıyorum yurt dışındayım bide korkuyorum bide komik varya altına kacirma çocuk gibi 🤦🏻♀️😄
Morkelebek26 GoktugAlp ay bende çok gülüyorum o anlarda ya 🤦😁 hahaha bende iç çamaşırı getir diye bağırıyorum noldu diyo sus ya altıma kaçırdım kusarken mahfoldum artık diye gülüyorum 😁😁 komik oluyor ama napim ahahha hiç böyle şeylere alışık olmayınca tuhaf oluyor artık ne kadar zorluyorsa bebişlerimiz 🤭🤦😁
benmuge GoktugAlp 4.ye hamileysen ve normal doğumun varsa Rahim sarkmıştır artık. Normal hayatta bile işersin altına.
GoktugAlp benmuge doktora gideceğim yarın çözümü nedir acaba şakaya vuruyorum ama iyi hissetmiyorum ya
Mizgin09 GoktugAlp 36 haftalık hamileyim hala öksürürken gülerken kusarken kaçırıyom napim 😂😂😂 doktoruma sordum normal dedi