Sevgiveysi Slm hamişler 37+3 olmusum karnım çok kötü agriyor bazen 10 dakikada bazen yarım saate bir sanci giriyor bebekte çok hareketli ne yapacağımı bilemedim ilk hamileliğin sizce dogum mu başlıyor yoksa başka bisey mi
kuzeymomsss Sevgiveysi doğumun başlaması için sancılar 5 dakika da bir düzenli olması gerekir. Bu haftalarda yalancı sancılar da olabilir, isterseniz bir doktorunuza danışın
Mehtapca06 Sevgiveysi herkesin farklidir belki ama benim iki dogum zamanimda da bebek hareketsizdi arada toplu sekilde kasiliyordu sadece ayrica agri belden karna dogru girer
EmelBG_ Sevgiveysi Bazen doğum sancıları böyle aralıklı başlar bi kac gün sürer .Benim görümcemin öyleydi gitti geldi doktora oyle 3.gün sıklastı hastaneye yatış yapıldı .
betul2502 Sevgiveysi bende 37+3 üm bugün başlayan karın ve kasık ağrısı var ama bebeğimin hareketleri normal
Hbbkarabey Sevgiveysi 39+2 benimde geceden sabaha kadar 20 dk bir oldu ama geçti yalancı kasılmalar sanırım
acemianneee_31 Sevgiveysi bendede ilk böyle oldu kanama gelmedikçe sancı sıkılaşmadıysa gitme hastaneye canm
Nusya317 acemianneee_31 her dogumda kanama geliyor mu bende 37 oldum ama ben ayırt edemiyorum çok sırtım acıyor kalkamıyorum artık