Bebetooo1 Kizlar Kayseri hüma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum Akif yılmazda ama sezeryanla iyi diyolar bende normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmazsa bu hastanede normal doğum yapan varmı Dinçer sümer yada Akif yılmazda lütfen yazarmisiniz 🥰
Minigim38 Akif yilmaza bir cok tanıdığım kisi yaptirdi hem normal hem sezaryan cok memnun kalmıslar pismanım diyen olmadı bende ona gidiyorum inşallah dogumumu orda istiyorum
Bebetooo1 Minigim38 bende ona gitcem 30 haftadan sonra benimde tanıdıklarım var onda oldu ama hepsi sezeryan bende merak ettim normali nasıl acaba diye
2tugba Minigim38 bende ilk muayene de gittim Akif yılmaza cok ilgilendi cok sempatik geldi bende gitmeye devam edeyim o zamn🤗
Bebetooo1 Peri-algan normal doğum mu yaptınız siz anlatirmisiniz biraz 🥰 Akif beye hep sezeryan da iyi diyolar normal doğum da Dinçer beyi duydum bı nasıl ilerliyo süreç ☺️
Peri-algan Bebetooo1 hayır mecburi sezeryana alındım Akif yüzünden şeker olduğu için 36 da acil sezeryan
Bebetooo1 SemaNur-Muhammed yaaa çok başarılı bı doktor zaten normal doğumda da iyise ona gitmeyi düşünüyorum ☺️
Peri-algan Bebetooo1 şeker testi yaptı ücretli ama o kadar çok hastası var ki önemseyip sonuca bile bakmadan şekerin yok dedi gönderdi biz de yok diye güvendik gitmedik 1 ay kontrole meğerse varmış ve insülin başlanması gerekiyormuş geç kaldık bebek hızlı gelişti hastanede yattık 3 gün sonrasında bebeğin kalp atışı yavaşladığı içim sezeryana alındık 36. Haftada