bsnrd ben burda iyice yabani oldum içime kapandım kimsem yok soramam da artık asosyal anormal biri oldum çıktım😔 girişkenlik, özgüven hak getire…
Eşime desem sor diye önceliklerinin arasında ilk 10da bile yokumdur ne sorar, ne sordurur, en başta ne hatırlar zaten…
İşi başından aşkın zorunlu sorumluluklarını yerine getirdikten sonra bana ayıracak vakti kalmıyor
Şöyle bir örnek veriyim, tansiyon aletini almamız lazımdı dayısının da tanıdıkları var hangisi iyi bilirdi indirimli de alabilirdik ama sırf dayısını yemeğe çağırmadık henüz diye sormadı iyisini kötüsünü almadık aylarca sağlık ocağında ölçtürdüm tansiyonumu…
İşin kötü yanı sağlık ocağı da uzak yürüyerek gidilmez, otobüs yok, zaten yol yordam bilmem sağlık ocağına gitmek için bile ona mecburum öyle en son bi gün ben gittim bi eczaneye varsa ne olursa olsun alacam kötüsüyse kötüsü banane diye yokmuş pazartesi gelecek dediler tamam dedim söyledim pazartesi getirecekler alcam diye o zaman sağlık ocağının doktoruna sordu internetten sipariş verdik aldık. Gene de dayısına sormadı yani. Sırf yeni evlendik ama onları yemeğe çağırmadık diye. Ki çağırması gereken onlar bildiğim kadarıyla yeni evliler yemeğe çağırılır, yemeğe çağırmaz
Öyle işte içimi döktüm iki dkda😅