Naznaz6224 Spinal anestezi De uyusup uyusmadıgını nasıl anlıyor doktorlar ben skolyozdan amalıyat oldum amalıyat eden doktor da anestezi doktoruda spinal olabılır dedı kafam cok karısık genel mi olsam ya spınal uyusmazsa
yasemin_- Naznaz6224 spinal anestezi sezeryan doğum yaptım. İğneden sonra ayakların yavaşça beline kadar uyuşuyor ısınıyor ve sürekli ne olacağını nasıl olacağını anlattılar o süreçte de sordular ayağım uyuştu bacağım uyuştu ısındım dedikçe doktorum geldi işleme başladılar
Bukiiiiiiii Naznaz6224 Valla benim bacaklarim uyustu ama karnim uyusmadi doktorumda uyutun şunu dedi🤷🤭 sonra bebegi aldiktan sonra beni uyandırdilar 🤣
Merveclnk yasemin_- ya bisey merak ediyorum mesela karni keserlerken ya da dikerlerken hiç mi acı hissetmiyorsun ne bilim baskı ağrısı ya da ufak hissetme büyük ihtimal ben de sezaryen olcam da epidural mi olsam diye düşünüyorum hoş çok var daha bana ama ne bilim şimdiden korkuyorum.
Qnl Semaan ben uyuşmadım diye bağırmaya başladım ki uyusmuştum 😂 uyutun şunu dedi sonrası odadaydım 🤣
yasemin_- Merveclnk göbeğime birisi masaj yapıyor gibi ya da parmaklarını gezdiriyor gibi biraey hissettim sonrasında göğüs altında baskı hissedip bebeğin çıkacağını söylediler o baskının bir miktar canımı acıtacagını söylediler ama ben hissetmedim aynı anda bebeğimin sesini duyunca gülerek ağlamaya başlamıştım 😇
Naznaz6224 Kafam cok karısık ya belde platın var dıye uyusmazsa ama hem belimden amaliyet eden doktor hemde anestezi doktoru spinal olur dedi
Bukiiiiiiii Naznaz6224 Ayy evet hemde nasillll acıdan başım döndü birde yukardaki seyden kendimi gordum ben kestigini 🤣🤣 o zaman hepten gittim
Buo Benim ayaklarımı kaldırmamı istemişlerdi. Bebek çıkana kadar ben dokunma dahil bir şey hissetmedim ancak bebeği aldıktan sonra organlarımın sallandığı gibi garip bir his yaşadım.