seymabayrak44 Aysecan0335 merhaba ben alabilirim çokda duacınız olurum karşı ödemeli yollarsınız ben karşılarım kargoyu
Nmt94 yagmurefe ben herhangi bir şey yapmadım doktor ilacı yazdığı ilk gün rapor çıkarıyorum demişti.
yagmurefe Aysecan0335 canım bana yollarımızın krgoyu odeyeyim çok makbul geçer bu arada post sahibi benim doktorumda uzakta yollardan çok sevinirim düşük riskimde var kullanmazsa sıkıntı Olcak şimdiden Allah razı olsun canım yollasanda yollayamasanda 05432975353 benim numaram bu
Melisahinn yagmurefe raporunuz varsa sağlık ocağından yazdırabilirsiniz istediğiniz kadar bizim aile hekimimiz yaklaşık 6 kutu yazdı en son gittiğimde
yagmurefe @“Melisahinn”#p23400144daha yeni gebeligim doktor ilk bı kutuyu yazdı bugün devam edeyim mi diye sordum ama iğnenin bittiği hiç aklıma gelmedi yani raporum var mı yok mu bilemiyorum hiç
2erkeksnnesi Nmt94 raporlu sizinkisi anladığım kadarıyla alırken her hangi bir ücret ödemesi yapıyor musunuz iğnelere
Nmt94 2erkeksnnesi Evet raporlu her aldiğimda 3 kutu alıyorum 11 tl filan ödemiştim en son hatırladığım.
Peri-algan Benim elimde de oksapar 6000 var ücretsiz vereceğim duası yeterli kayseri içi gelip alabilir