pink_fairy Kızlar Mersin’de önereceğiniz güzel bir tatil köyü veya otel varmı yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Sevgiiss pink_fairy tatil köyü falan bilmşyorumda bizim yazlığımız var susanoğlunda orda oteller falan var ama
Papatya000 pink_fairy Susanoğlu Akçakıl Kızkalesi Yemişkum Bunlar mersinşn vagzeçilmezi googlden resimlere bak çok güzek yerler biyer seçersin artık 😅 biz hep kızkalesinde kalırız diğerlerinede günübirlik gidip geliriz
Moco_44 pink_fairy Erdemli silifkede çok güzel. Şuan kamp yeri var kuzenlerim gitti çok eğlenmişler öneririm
Adenssmom pink_fairy biz kız kalesindeki plajdaki otellerde kalmıştık memnun kaldık hem gezdik her yere yakındı, hemde rahatca denize girdik tavsiye ederim ☺ peyda oteldi adı
Deletedmom_85 pink_fairy ben gitmedim hiç o taraflara, umarım giden arkidişler vardır yardımcı olurlar balım 🥳
Asdfka_1 Otel olarak bilemiyorum çünkü biz gittiğimizde ev tutmuştuk denize yakın ama deniz olarak erdemli muhteşemmm 👌👌 3 sene önce 1 ve 3 yaşındaki kızlarımla gittim suyun sıcaklığı derinliği kumu tam denize girmeyi seven ve çocuklu ailelere göre ☺️