Rumiss Nikahımız kıyıldıktan sonra düğüne az kalmıştı bende balayına götürmeyeceğim kıyafetleri evime yerleştirmeye götürmüştüm görümcem eşimin kıyafetlerini önüme attı yerleştir diye o zaman dedim ahan ben evlenmişim yıllardır aşk yaşadığın bu adamın don atletini sen yıkayacaksın artık 😂😂😂
Aselinkooo Boncukveannsi ben hala arada unutuyorum 🤣 2 çocukta olmş. Ne ara evlenmişim napmşm. 🤦🏻♀️😝
taninmayananne Boncukveannsi bende hasta olmama ragmen evde tek kalmistim hasta halimle bide bebek bakiyordum dedim kizim sen artik annenin yerine gecmissin 🤐
1erkekkannesiiii Boncukveannsi Saat kontrolü yapmadan telefona bakmadan eşimle rahat rahat gezince anladım 🤣
Nrglesim2 Boncukveannsi ilk evlendiğimiz gece düğün sonrası oyle bi uyumuşuz ki eşimle sabah saat 11 gibi evimizin kapısı çalınıyor eşimle bi uyanışımız var eyvah basıldık dedik o korkuyla birbirimize bakıyorduk o an dank etti evli oldumuz 😀😀 😀
fatimahuseynova Boncukveannsi duyun gecesi ewim balkona sigara icmeye ciktiginda odada yalniz gelinliy bir yanda cicek yeni oda esyalar falan onlara bakib aglamisdim🥲🥲
ycl4644 Eşim abimin kaynı oluyor, düğün sonunda herkes eve gittiğinde bir baktım kimse yok oh be abim varmış dediğim o an ve anneme çok yakın bir ev tutuldu 1 gün sonrasın da annem ve yiğenim balkondan el sallarken gördüm o an dedim ki ben evlendim. 🥲
Nurr_22_22 gecenin 4 de eşimle eve gidince o saate kadar arayan soran annemler yoktu o zaman anladım 😂
Nurercan Boncukveannsi covid olduğumda beni yıkadığında. Canım eşim bir kez daha anladım değerini 🥰❤️
ZulalK Düğün sonunda annem ve babamın biz gidiyoruz diye gelip son kez öptüklerinde😊 o an onlarla gitmem gerekiyor gibi hissetmiştim çok ağlamıştım işte o zaman evlendiğimi anladım😊
Nazife03 Boncukveannsi balayına gittik ertesi gün sabah eşimi cagircam uyan diye ama kardeşimin adını söylüyorum hadi kalk diye sonradan aklıma başıma geldi kardeşim yokki yanımda o an anladım evli olduğumu 😅😅
Ezgi_Mercan Balayımızdaki ilk gece. Hiç unutmam eşime “Ne yani biz şimdi seninle tatildeyiz ve bunu bütün sülale biliyor mu?” diye sorup kahkaha atmistim 😂😂😂
smglplt1453571 Bizim düğünümüz ayrı şehirlerde olmuştu aulem düğünden biraz erken ayrıldılar yola çıkmaları gerekiyordu işte o zaman ailemden ayrıldığında anladım evli olduğumu ve daha sonra kocamın saçma saçma kıskançlıkları ilçede daha da iyi anladım evli olduğumu