Esrakky Kızlar selam 👋🏻 Ya sorum şu ultrasonda bebeşimin burnu baya büyük ama ailede hiç yok oyle acaba ultrason Fotoğrafları mı değik cekilıyor diye anlamadım 🤔 Bebekler ultrason dakılerle aynımı ? Sizinde oylemiydi şaşırdım
Mavidunyamm Esrakky gorumcemin oğlu var burnu fındık kadar minicikkkk. Geçen gün ultrason resmini gösterdi renkli ultrasondu burnu o kadar kocaman çıkmıştı ki resmen bütün resmi kaplamıştı hiç alakası bile yoktu🤣 birde zaten suyun içinde oldukları için şişkin görünüyor 😍
girl_boy_annesi Esrakky benim aynısı çıktı ama daha kibar hali burnu ve dudakları suyun içinde oldukları için büyük çıkıyor
benimmdunyamm Esrakky 🤣🤣🤣valla doktor bana bir ultrason verdi çocuk ona benzerse yanak olarak doğar herhalde 🤣
EmineDefneGokce Esrakky usg de bi değişik çıkıyor doğduktan sonrakiyle tipi çok alakasız :) suyun içinde oldukları için demişti doktor
Iremshn Ahahah aynen benim oğluşum da kocaman çıkıyor burnu. Ablam çocuğunun ultrason resmini gösterdi patlıcan gibiydi ama yeğenimin burnu küçücük
benimmdunyamm Esrakky valla benim bebek de koca burunlu koca dudaklı koca yanaklı birşey çıktı 🤣ultrasonda haftaya doğum var Allah’ın izniyle bakalım nasıl çıkacak