Teacherirem1 2 tane 10lu hastane çıkışı 1 tane 5li hastane çıkışı birkaç tane alt üst takım hepsi eldiven şapka ve önlüklü. 18 tane çıtçıtlı zibin hepsi yenidogan 4 tane iç zibin yandan baglamali. 20 25 tane agiz mendili 3 tane omuz mendili. Birkaç tane corap iki tane mama önlüğü. 1 nohut battaniye, 1 kalın muslin 1 pike 3 ince muslin. 6 tane muslin örtü ,emzirme örtüsü. 1 koli ıslak mendil, 6 paket alt acma örtüsü, 1 koli temizleme pamuğu alt acma mati Çanta gibi olandan. Anne bebek cantasi telefon şarj etmeli. 1 Paket bebek bezi denemeli. Tarak tirnak makası seti emzik iki kucuk biberon 1 tane büyük alicam. Kuvet seti iki havlu. Mustela set şampuan vs. Deterjan. Nevresim takımı, yorgan. Travel sistem bebek arabası mama sandalyesi park besik zeka kartları hikaye kitapları hava nemlendirici. Her seyi yenidogan aldım sonra tekrar alışveriş yapilcak. Sürekli yikayamam diye düşündüğüm için kıyafetler yenidogan az kiyafet alıp yika kullan yapmak istemedim. Besik için Alez.
Kendim için
1 pijama takımı 1 gecelik ikiside sabahlikli. Terlik 2 kalın corap. 1 paket depend, 1 paket kullan at lohusa külotu. 2 tane hamile kulotu 1 paket gece pedi. Gogus pompası Manuel. Gogus kalkanı, gumus kapak, gogus ucu kremi. Gogus pedi 1 kutu. 1 nevresim 1 pike takımı.