Ben altlı üstlü olanlardan tercih ettim. Prego ibiza aldim e-bebekten. Henüz bebişlerim doğmadıği ıçın deneyimleyemedim ama araştırmalarım sonucu buna karar verdik. Yan yana olanlari en fazla 7-8 ay kullanabilmiş konuştuğumuz ikiz anneleri. Zaten yanyana olan arabayla tek başina çıkmak çok mümkün olmuyormuş. Biz bebek arabasini uzun vadede kullanmayi düşündüğümüz için (tatil vb.) bunu tercih ettik. 3.5 yaşinda kizim var onun arabasini bile hâlâ kullaniyoruz. Pusetleriyle beraber aldik pregolari. %10 indirim yaptilar. Hatta başka şeyler de aldik onlara da indirim uyguladilar. Çalişan genel müdürlüğü arayip indirim istedi ve yaptilar. Standart %10 indirim. Bu arada Joie de iyi bir marka. Kizimin şu an kullandığınız arabasi joie çok memnunuz. Fakat joie nin altli üstlü olan arabasi (yukarida yazanlar olmuş) ikizler için pek uygun değil. Daha cok buyuk küçük kardeşler için uygun. Yani biri tam yatmiyor. Oraya buyuk cocugu oturtup tam yatana küçüğünü yatırmak için. Çalışan da tanitirken öyle dedi zaten. Ikisi de yatsaydi ben joie tercih ederdim. Fakat pregonun arabasi tam yatiyor, ikizler için uygun. Fiyat cok yuksek evet ama uzun vadede kullanmayi hedefleyince aldik mecburen. Hayırlısı bakalim kullanip göreceğiz.