Deletedmom_7 askbebek sabah erkenden içiyorum. Şöyle 8 de içiyorum aç karnına 11.30 gibi de kahvaltı yapıyorum.
anne96 askbebek en az kahvaltıdan bır saat once olması lazım . ben genelde 2-3 saat oncesınden ıcıyorum sonra uyuyorum 😅
Merveyaz askbebek yarım saat önce alıyorum, eğer o süre arası kalmadıysa yemekten 2 saat sonra da alabilirsiniz
Saheser Benim sabah tiroid ilacımda olduğu için önce tiroid yaklaşık 2 saat sonra Demir ilacı sonra da kahvaltı Demir ilacıyla kahvaltı arasında çok bi saat aralığı kalmıyo malesef
yozgey Demir ilacı genelde yemeklerden 1-2 saat önce alınmalı, az saat kala alındı ise o öğünde çay/süt ve türevleri tüketilmemeli. Demiri yükseltmek için bu yöntemi kullandım ve çevreme de tavsiye ettim. Çok yararlarını gördüm/gördüler.
43serife Ben de kahvaltıdan sonra iciyodum 🤭 yani iki üç saat sonra aç karnına mi içmek lazımmış yani bu demir dediğimiz kan ilacı değil mi
Merveyaz 43serife kahvaltıdan 2-3 saat sonrada içilebilir yine aç karnına içmiş sayılıyorsunuz. Ama tavsiye edilen kahvaltıdan en az yarım saat ideali 1 saat önce içmek
43serife Merveyaz aynen yine aç gibi olunuyor bundan sonra önce içerim artık ki zaten 5 hafta kaldı son güne kadar iciliyor mu bilmem ama
SinemUnalOzturk Nazli18 ben de gece yatarken içiyorum çok midemi bulandırıyor hatta yakıyor gündüz içemiyorum. Bı sıkıntı yaşamadım değerlerim gayet iyi