Sahika90 2 düşüğüm oldu bu ikincide yeni 2 gün önce kürtaj oldum parçam patolojiye ve genetiğe yollandı bende onların cıkmasını beklerken çapaya gidip en azından birkaç araştırma yapılsın istedim. İki düşüğümde de 5. Ve 6. Haftalarda tıkanıyor ve gelişeme olmuyor. Bu sebepten çapaya gittim ve çapa benden anti beta 2 glikoprotein 1 lgm ve 1 lgG ayrıca lupus antikoagülan testli vede adetliyken hormon testi istedi aranızda yaptıran varmı acaba
Mirage06 Sahika90 bende cikti lupus sinirda cikti.. benimde iki dusugum oldu ve ikincinin sonunda arastirildi
Mirage06 Sinirda oldugu icin sadece hap kullaniyorum dozlu ve suan hamileyim dozu ayarlandi ona gore 32.haftama kadar corasprinle birlikte kullaniyorum
Sahika90 Mirage06 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim 48.8 cıktı senin değerin neydi
Hs4523 Sahika90 ben lupus hastasıyım ✋🏻 Antikoagülasyon 44.5 benim clexane ve aspirin kullanıyorum gebeliğimde. Igg ve ıgm de bebeğin kalp problemi olup olmayacağına bakılıyor benim negatif çıkmıştı onlar pozitif çıkınca sıkıntı oluyor