zkivircik Kızlar 35. Haftadayım bebeğim çok sık hıçkırmaya başladı. Sizin bebeğiniz günde kaç kez hıçkırıyor ?
tazebiranne_hg04 zkivircik 35+2 bizimkisi de sürekli hıçkırıyor hıçkırması iyi birşeymiş solunum hareketi yaptığını gösteriyormuş anne karnında
Ogretmen_Anne_ zkivircik günde bi kaç kez hıçkırıyor bi kaç dakika sürüyo sonra sinirlenip vuruyor uzun sürdüğünde 😀😀😀 34+5iz
Deemetibostnci zkivircik bende bende sorun var sandım günde iki üç kere yapıyor ama bu gece hiç durmadı uyutmadı beni sancılarım başladı galiba 36 hafta olduk
Handemiiiy Deemetibostnci hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz,ben daha 10. Haftamdayım bebeği bilmemde geçen haftalarda ben hıçkryrdm çok bunu neye yormalı bilmiyorum,ama sanırım bu haftadan sonra bizimkide başlyckmş
Deemetibostnci Handemiiiy aynu normal insan gibi hıçkırıyor pıt pıt atıyor karnın senin yolun uzun 20–24 haftadan sonra hissedersin
Htc123yy Handemiiiy aynı bölgede kalp atışı gibi sürekli pıt pıt yapıyor ard arda ve uzun sürüyor genelde normal hareket ve tekmelerinden kolayca ayırt ediliyor
Handemiiiy Deemetibostnci sen yenisin galiba🤪gibi olmuş açıklamanda😂evet canım şu an hissetmem mümkün değil sanırım zaten biliyorum.ben sana nasıl anladığını sordum pıt pıt atıyormuş okey anladım