1)İlk doğumum geçen sene 7 Haziran’da Konyada oldu.15 temmuz devlet hastanesine takipli olduğum için orda yaptım suyum geldiği için hemen gittim..2 cm açıklıkla suni sancu verildi sabah 9a kadar devam etti bu süreçte odada tek basimaydim ilgi alaka sifirdi ve hiç memnun kalmadım.Acilma muayenesi yapcaz diye söylemediler bile bı anda hop elleri icerdeydi.Sabah 9a kadar suni sancı çektim ve sezeryan alın beni diye yalvardım açıklık ilerlemedi ve artık halim kalmayınca çatala alıp defalarca ikindim ve 8 cmda kaldım kesi atıldı 30 kusur iç dış dikiş vardı ve 2 ay iyilesemedim ve kötü bir doğumdu benim için…
2)2.ve jet hızında doğumum bugün aksam 6 6.5 arası adet ağrısı gibi başladı biraz uyumaya çalıştım ama yatamadım..Ağrı sancı geldikçe plates topunda zıpladım 14 aylık oğlumun peşinde koştum. Ondan da olabilir çok şiddetli değildi belimden kasiklarima sıcak bı ağrı inmeye başladı evin içinde oğlumun peşine koştum saat 10 11 kadar daha sonra onu halasina yolladım gözünün önünde sancı cekmim diye.Agri artık dayanılmaz hal almaya başladıkca sıcak suyun altına girdim ve sancımi çok hissetmedim açıkçası ..Çamaşır falan astım hep yürüdüm evde.Esim isteydi hiç belli etmedim son raddeye kadar artık dedim geliyor prensesimiz..Yarım saat içinde geldi apartopar ama benim artık hiç halim kalmadı..Arabayla 5 dk hastane..Evde ıkınma istegi geliyordu istemsizce.Hemen geldim ve dogumhaneye aldılar 10 cm yani tam açıklıkla kızımın kafasını hissediyordum. ıkınma isteği çok fazlaydı ve durduramıyordum engel olamıyordum kendime..Ebe hemen çatala aldı 3 4 ikinmada dogurttu Allah razı olsun masaj da yaptı zeytinyağıyla, bebek kolay çıksın diye..2 buçukta girrdiğm doğumhaneden 2.50de çıktım 20 dk sürdü 2.dogumum dikişim 5 6 tane, kesi yok yırtık oluştu o da kızım eli agzinda geldiği için…
Çok uzun oldu kızlar hakkınızi helal edin..Benim 2 doğum seruvenimde böyleydi.2.dogumumda devlet Hastanesi’nde Konya’nın Çumra ilçesinde..Aşırı memnun kaldım ilgi alaka çok güzeldi prensesler gibi doğurdum özele hiç para vermeyin derim..
Sorularınız varsa müsait oldukça yanıtlarım.Allah herkese bı çırpıda doğum nasip etsin zorda Darda koymasın tum hamile kardeşlerime dua ettim doğum esnasında ve sancı esnasında…