GufranGngrDrz KıZlar merhaba 36 haftalık hamileyim erken doğum riskim var 10 gün içinde gelebilirmiş bebeğim şu an 2450 bu 10 günde nasıl hızlı kilo aldırabilirim bebeğe sizinkiler kaç kilo yardım eder misiniz bana lütfen
Gul6152 GufranGngrDrz benim 37 haftada 3300 dü kilosu ben kaşar ve yoğurt yiyerek kilo aldırdım 38+1 de gittiğimde 3600 dü
smallbaby GufranGngrDrz bak bacım düzenli ye bunları on güne topaç olur bebişin sabahları iki kaynamış yumurta kaşar domates vs acıkırken süt ceviz yada çerez birde muz öğlen et yemeği beyaz yada kırmızı et yada balık sonra yine acıkırken meyve tarzı bişeyler ye karpuz falan akşam yemeğinde kurubaklagillerden haşla yemek yap ye yoğurtla beraber ardından maden suyu iç yatarkende süt iç görbak bebişin nasıl büyüyo bunları mulaka yiyorum benim tosuncuk iki hafta önden gidiyo maşaallah 🤗🧿🧿
hulya_6363 GufranGngrDrz maden suyuna evde biraz limon sık iç canm meyveli olanlar kan şekerini çok yukseltiyor
Deemetibostnci Düzenli ve saatli beslen istediğini ye vitaminlerini saatli iç alır saati saatine yemek önemli