Meridaily Kızlar merhaba, adet gecikmesinin 3. Günündeyim. Dünden beri kahverengi bazen de pembemsi lekelenme oluyor. Bugün daha az lekelenme. Kaset test negatif. Kan vermedim daha. Bu durumu yaşayıp kanda pozitifi gören oldu mu?
Tomrishatun Meridaily yani anlattığınız kadarı ile adet kanaması başlangıcı lekenlemede kahve olup ped bile doldurmuyor
1prensannesiiii Meridaily gebelik lekelenmesi yumurtlamadan 1 hafta sonra gerçekleşir bahsettiğiniz lekelenme regli döneminde denk geliyorsa adet başlangıcı olabilir
Meridaily Tomrishatun dünden beri devam etmedi ama normalde lekelenme olup birkaç saate adet kanaması başlardı☹️
Deletedmom_11 Meridaily bebek için adetinizden önce böyle bir kanamayı görmeniz gerekiyordu.Adet zamanı geçse dahi sonra görülen kanamalar adet kanaması olarak nitelendirilir.Umarım en arzuladığınız zamanda çok tatlı bebekleriniz olsun 🌸🌿
Mom69 Ben bu uygulamayı silmiştim yine geldim benim kürtajdan sonra bu 2 adettir düzensiz diğeri 10 gün gecikti buda 4 neden böyle oldu ya siz naptıniz adet oldunuz mu