Asilinannesi16 Bursa da medicana da veya baska özel hastanede önerebileceğiniz ilgili iyi bir kadın doğum uzmanı var mı? Birde folik asit önerir misiniz rica etsem şimdiden teşekkürler ♥😘
Kbra52 Asilinannesi16 hastane ile ilgili bilgim yok ama folik asit kesinlikle öneriyorum bebeğin beyin gelişimi için oldukça faydalı
byzza16 Asilinannesi16 medicanada Pınar Türk var giden herkes çok memnun. Benim doktorum da Jimer hastanesinde Elif külahçı aslan aşırı memnunum ben sormadan herşeyi anlatıyor tek tek. Muayene ücreti 480 TL kendi doktorumun. Medicanayi bilmiyorum
Cnsy00 Asilinannesi16 hastane yerine kliniğe gidebilirsin neriman çeliğe gidiyorum memnunum medicanayla anlaşması var doğum için
Baharoz Asilinannesi16 folik asite hamileligimden 2 ay onceden basladim ben . Onceden baslamak daha iyiymis ilk 3 ay kesin oneriliyor. 3 ay sonrasinda gerek kalmiyor ama bana verilen demir ilacinin icinde hala folik asit var doktorum 6. Aydayim hala kullaniyorum.
Asilinannesi16 byzza16 Medicanayla jimer arasındayim bende ama gerçekten sacma dapan bir doktorla karşılaşmak istemiyorum 🤣🤣
EBT_EBT Pembe mavide nevin özsaraç var. Şubatta 500 tl idi muayene ama şuan bilmiyorum. İyi bir doktor
EBT_EBT Asilinannesi16 bilmiyorum ben şehir dışından gelmiştim. Nevin hanımı çok iyi diye önerdiler o yüzden gittim. Hastane temiz çalışanlar ilgiliydi.
Asilinannesi16 Baharoz Ya biz eşimle salmıştık bizede süpriz oldu 😂 ondan bari şimdi başlayayım diyorum
Tomrishatun Asilinannesi16 folik asit ben gebyfoll kullaniyorum doktorum onerdi valla benim durumum özel.olunca her doktora gidemiyorum prfosor tercih ediyorum oda size uymaz ücretleri yüksek