GlsMila Kızlarrr 36+1. Gündeyiz kızım 2600-47 cm covid geçirdik gelişimimiz şuan 35 haftalık olarak çıkıyor nasıl hızlı toplarız doğuma kadar biraz daha kilo alsın istiyorum 2 haftada bu kadar toparladık resmen dopink yaptık doktor şuan iyi ama azcık daha iyi olabilir kilosu dedi Sizde durum nasıl 😍
Kadriye__ GlsMila kaşar yiyin bol bol Tahin pekmez muz bunu karıştır hergun sabah aç karnı ye canım biz şuan 37+4 hafta 3.700 kilomuz da
Pelinakcn GlsMila 32 haftada 2 kg 43 cm dedi doktor Cumartesi günü, 2 hafta önde gidiyor bebiş benden 😊
Merveofs 33te 2400gr ve 46 cm idi 34 hafta görünüyorduk 😊 bugün 37+ 3teyiz 2 saat sonra randevu var bakalım ne duruma gelmişiz 😊 Bol kuruyemis, süt ürünleri tüketebilirsin canım bebişin kilosu için. Avokado muz mısır da kilo yapıyor bebeğe
Elisarli 32.haftaya girdik 44cm 2 kg. 10 gün önden gidiyor diyor doktor. Ben muz kaşar kivi ceviz yoğurt ve çerez çok tüketiyorum
GlsMila Elisarli bende muz kaşar ceviz fındık yiyorum muzu özellikle yeşil alıyorum potasyum oranı yüksek diye covid bizi çok etkiledi yoksa tam ölçümler günü gününe gidiyor du
GlsMila Ilkannelikbu evet canım hep ölçümler bire bir gidiyordu covid haftasında gelişimimiz durdu bende 2 kilo verdim hiç birşey yeyip içemedim sürekli uyku halindeydim atlatınca direk başladım deli gibi ne bulsam yiyorum tom balığı yiyorum 2 haftadır onun sayesinde ve muz kuru yemiş kaşar yoğurt sütle destekliyorum şuanda 36 haftalığız ölçümler 35 haftada 1 hafta geriden geliyor gelişim
Ilkannelikbu GlsMila insallah kısa sürede toparlar miniğiniz ben de şuan kovidim ve dediğiniz gibi yiyemiyorum zorluyorum ama olmuyor eskisi gibi
Ilkannelikbu GlsMila peki aşırı halsizlik oldu mu sizde? Benim başım kalkmıyor afedersiniz ishal gibiyim de hiç enerjim yok😑
Ilkannelikbu GlsMila peki aşırı halsizlik oldu mu sizde? Benim başım kalkmıyor afedersiniz ishal gibiyim de hiç enerjim yok😑
GlsMila Ilkannelikbu ben ilk 4 gün eşim soru soruyordum gözlerim kapalı önce soruyu algılamaya çalışıyordum öyle cevap veriyordum tat kokuda yoktu