dilann22 Kızlar geçen hafta korona geçirdim ama balgam atamıyorum kafayı yicem ve bazen yine her yerim ağrıyor öksürük de oluyor bu balgamı atmak için napmam lazım bişey söyleyin🥺🥺
58damla58 dilann22 akciğer filmi çektirin lekelenme falan olduysa zor gidiyor .ona göre ilaç veriyorlar
Nur79 dilann22 kaç haftalık gebesiniz ilaç kullandınız mı birde corona bebeğe bi zararı var mı acaba doktor ne dedi
Melismelo İlk 3 ay covid gecirdim ve şuan 28+6 oldum hala atamadım her sabah öğürerek kalkıyorum balgamdan.. yapışdı kaldı üstümde yani ne yaptıysam gecmedi.. birde üstüne 2 hafta grip gecirdim şuan daha berbat durumda balgam
SinemUnalOzturk Ben sürekli balgamı tükürerek attım. Covidken ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yattım bana çok iyi geldi. Bir haftada bitti balgamim. 30. Haftadaydim ben ilk 3 aylık donemdeyseniz viks kullanmayın
Nur79 SinemUnalOzturk coronayken kaç haftalıktınız ilaç kullandınız mı birde corona bebeğe bi zararı var mı acaba doktor ne dedi.
SinemUnalOzturk Nur79 sadece redoxson c vitamini kullandım. Ağrın olursa Parol iç dedi doktorum. Corasprin zaten kullanıyorum. Eğer siz kullanmıyorsanız covid sürecinde kullanmanız gerekir yine de doktorunuza sorun 30 haftaliktim
SinemUnalOzturk Nur79 Doktorum gelişim geriligi yapabiliyor dedi o yüzden artık iki haftada bir kontrol edelim dedi bana. Ben suanlik öyle bir şey yaşamadım hamd olsun