Whitewomen Ozlemyeni Büyük ihtimalle suyunuzdur. Takıp edin nişan da gelebelir pembe kaygan birşey. Suyunuz gelmeye devam ederse doktora gidin suyum geldiği gün doğum yapmıştım ben Rabbim güç kuvvet versin bir ayazda kurtarsın inşallah sizi💟
Momonlyn Ozlemyeni Benim suyum geldiğinde bende bilemedim idrar mı su mu, ama bi anda şiddetli bir kaçırma oldu sanki bi poşet su patladı gibi, emin olmak için doktoruma haber verdim çağırdı beni gittiğimde ise suyun geldi 5 cm acılma var dedi 🙈
Ozlemyeni Whitewomen suyunuz ne kadar gelmisti? Dun aksam 9 gibi sari sumuksu biseyler geldi peceteye .gece 2de tirnak ucu kadar kan geldi.5 tede ceyrek cay bardagi su
Asasasas Ozlemyeni bu belirtilerden sonra doktorunuza hemen gitmeniz lazım.. doğum başlıyor gibi duruyor..
Whitewomen Ozlemyeni Valla çok geliyodu bez başlamıştım mecburen hastaneye gittim yattım hala devam ediyodu
Ozlemyeni Asasasas sabah erkenden randevum olduğu icin aramak istemedim doktoru.birazdan cikiyorum evden.ikinci kez geldi yine ceyrek cay bardagi kadar
Hediyemm Ozlemyeni benim sızıntı vardı su geliyordu 5 gun bekledim su fazla olmadığı için doktora gittim 37 +1 sezeryan oldum şimdi 22 günluk bebegimle yazıları okuyoruz rabbim sizede tek avazda kucağınıza almayı nasip etsin