Ececlk Gebeliğim boyunca böyle bir problemle karşılaşmadım geçen haftaki kontrolümdede doktorum suyumun iyi olduğunu söyledi. Bugun gittiğimde ise suyumun fazla olduğunu söyledi 5 gün boyunca şeker kontrolü yapmamı istedi ve şekerden kaynaklıysa doğurtmamız lazım seni dedi. Bu veya benzer bir durumla karşılaşan varmı. Biraz tesirgin oldum açıkçası normal doğum istiyorum öyle bir durumda sezeryan ilemi alıyorlar. Birde şeker hastalığından da korkuyorum gebelik şekerim çıkarsa doğumdan sonra geçiyormu yoksa hep benimlemi kalacak?
isimsizzz Ececlk Benim komşumun da gebelik şekeri vardı , doğumdan sonra geçti canım , herkeste geçiyor mu bilmiyorum ama ,bazı kişilerde kalıcı olmadığı kesin 🌷 Allah yardımcın olsun bu arada ❤️
Beyzak11 Ececlk benimde çok güzel gidiyordu 28. Haftamda geçen hafta yani şeker yüklemesi sonucumu gösterdim yüksekti sonra bebeğin suyu fazlalaştı diyet yapıyorum sürekli şeker ölçüyorum dikkat et yediklerine insallah bebeklerimiz sağ Salim doğar 🙏🏻
Ececlk benimmdunyamm aldım bugun yarından itibaren düzenli ölçeceğim. Bakalım ne olacak ama bir hafta aralıklarla birden neden böyle birşey oldu anlamadım. Hatta çok iyi gidiyorsun ne yapıyorsan öyle devam et normal doğum yolundayız demişti 😞
benimmdunyamm Ececlk karpuz çok yediysen karbonhidrat çok tukettiysen hamur işleri falan çoğalmış olabilir
Ececlk Beyzak11 geçen hafta iyiken bir hafta sonra böyle bişeyle karşılamşmak yıprattı biraz napcamı şaşırdım. Sağlıkla gelsinde yapıcak bişey yok artık sezaryense sezaryen 😞
Pasalarimmmmm Ilk hamileligimde gebelik sekerim vardı cnm doğumdan sonra geçti şimdi 2. Hamileyim bunda yok çok şükür ve normal dogum yapmıştım