Kızlar merhaba iyi geceler herkese
Artık kafayı yiycem nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan 36+4 günlük hamileyim ama 30. Haftamdan beri hatta daha da erken haftalardan beri sancı ağrı çekiyorum. Devlette gittiğim için pek randevu bulamadım. Bir kaç kez acile gittim. Bebeğin iri uzun boylu ve tomis dediler hepp ve 26. Haftasından beridir bqs aşağı duruyor onun da bu çektiğim sancılar ve ağrılarda etkisi olabilirmiş. Şimdi beni skn 2 3 gecedir deli eden durum şu 36+0 da doktora gittim muayne öğlendi sabahtan nişanım geldi 3 gündür nişan düşünüyorum ve baya fazla fazla sancım ağrım da var ama düzenli değil. Doktor çarşamba günü Bebeğin suyu azalmaya başlamış dedib1 hafta ya dogar diye düşünüyordum dedi. Bu gun ve gece biraz önce baya nişanım geldi tabi ki yine sancım da var karnım aşırı aşırı aşırı sert oğlum hiç haraket etmiyor. Çikolata yedim bir dünya bana mısın demedi normalde baya haraketli bir bebek ve göbeğim o kadar aşağıya indi kii resmen bacak aralarımda. Ne yapsam bilemedim. Suyum gelecek gibi hissediyorum deliricem 5 dk da bir tuvalete gidiyorum 2 damla çiş var ama sanki daha çokmuş gibi. Kızımda da 1 hafta nişan düşürdüm oğlumda da suan 3 gun oldu. Kızımda suyum gelmedi ebe patlattı bu kez nolur çok merak ediyorum. Artık piskolojim bozuldu Bebeğin suyunun azalması durununa da kötü diyenler varm hatta görümcem 35. Haftasında aynı benim gibi olduğu için doğumunu başlatmışlar ben napıcam bilmiyorum. Her gub acile de gitmek istemiyorum. Bir fikir veron nolur. ÇOK UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN 🙏