Herkese merhaba çok şükür bende doğurdum 💃🏻😅38. Haftamda çatı darlığı ve bebişin kilolu olması sebebiyle sezeryana karar verdik 38+6 da doğuma gittim.odada hastane önlüğü giydirdiler damar yolu açıldı serum felan verildi sonra ameliyathaneye gittik zaten korkum yoktu ama o kadar tatlı bi ameliyat ekibi vardı ki eminim korkuyor olsaydım da o dakika geçerdi.hoşgeldin karşılamalarından sonra anestezi doktoru sedyeye oturmamı istedi ayağımın altında iki basamaklı merdiven vardı belime dokunarak iğneyi nerden vuracağını söyledi spinalden çok korkutulmuştum ama sinek ısırığı bile daha fazla acıtıyor hiç korkmayın iğneden sonra bacağıma hemen bi sıcaklık yayıldı sonra uyuştu zaten hiçbişey hissetmedim beni yatırdılar doktorum geldi 10 dk sürmedi bebeği çıkarması çok güzeldi bana gösterdiler sonra giydirip yine yanıma getirdiler oğlumla kavuştuk sıcaklığını nefesini hissetmek çok çok güzel bi duygu❤️Sonrasında dikme işlemi başladı yaklaşık 25-30 dk sürdü burda bazı hikayelerde okuduğum gibi çekiştirme hissi ağırlık hissi felan hissetmedim ben.işlem bitince odaya alındım 2-3 saat sonra uyuşukluğum geçti hemşire yardımıyla ilk yürüme yapıldı burası biraz can yakıcıydı açıkcası dikiş yerlerinde yanma hissi geliyor ama bir iki adımda hemen yumuşuyor ağrı zaten sonrasında baya hafifliyor ara ara gelip ağrı kesici iğne yaptılar bi gece yattık ertesi gün evimizdeydik 🌸🥰sormak istedikleriniz olursa buralardayım