Kbrmoms_ İstanbul pendik medicalparkta doğum yapıcam allah nasip ederse ama öğrendim ki sezeryana eşler alınmıyormuş ben eşimin yanımda olmasını çok istiyorum onunda ilk anı görebilmesini istiyordum çok üzüldüm bu konu Hakkında bilgisi olan varmı tüm medicalparklarda bu şekildemi
Papatyam_annem Kbrmoms_ bende burda durayım bende eşimin girmesini istiyor um ama.qcaba her hastwne mi böyle bende memorial da yapacağım yarın sorayim bende olmazsa
Barlasinannesi Kbrmoms_ bende Fethiye esnaf hastanesinde olacağım normal doğum olursa alırım dedi ama sezeryan ameliyat olduğu için alamam dedi doktorum
mhmmddgc Kbrmoms_ Urfadayım doğum yapacağım hastaneye bırakınneşi doğum fotoğrafçısını bile almıyorlar
Cinarveannesi Kbrmoms_ sezeryana almıyorlar. Ben normal doğum yapacağım bir aksilik olmazsa inşAllah eşim girecek doktor bir sorun olurda sezeryan olursa almıyoruz sezeryana bilginiz olsun demişti..
Kbrmoms_ Barlasinannesi sezeryanda hiçbirşey görmüyorki onunde kocaman perde oluyor amaç bana destek olabilmesi ve ilk aynı görebilmesi
Kbrmoms_ mhmmddgc bana saçma gelende benim hastanem doğum fotoğrafçısını alıyor ücret karşılığında asıl olması gereken kişiyi babayı almıyor hasta mahremiyetiymiş e hasta istiyor zaten yani çok saçma
mhmmddgc Kbrmoms_ Ucunda para olunca hasta mahremiyeti olmuyormuymuş. Ne kadar saçma. Benim doğum fotoğrafıçısını alsalar eşimin girmesi konusunda Başhekimle konuşacaktım ama kimseyi almayınca ısrarda edemedim
SimayeceninAnnesi Kbrmoms_ bu neden sacma gelıyor kı canım fotografcıyı alır cnkı para kazanıyo anlasmaları var yanı kocanda emın ol para verse alırlar yanı cıkarcı ac gozlu ınsanlar özel hast sahıplerı özele gıden zaten ya eşini istedigi için yada fotograf cekımı ıcın gıdıyorlar para tuzagı yanı resmen madem eşini istiyorsun zaten çözele gidiyormussun yerınde olsam hastaneyi değiştirir içeri alacak bir özele giderdim
Sineeeeee Bende sezeryan olacağım,görev yerimiz giresun olduğu icin burada özel hastaneye gidiyoruz.Gecen gün sezeryan günü aldik ve doktorum kendisi sordu.Esiniz girmek istiyor mu doğuma dedi.Demek ki her yerde farklı oluyor.
aslhansrc1 Kbrmoms_ bende çakmak erdem hastanesine gidiyorum bugün doktorumla görüştüm 2 hafta sonra nasipse doğumum sezeryan benimde fakat eşleri almıyorlarmış çok üzüldüm bnde.
Mutlubirhamis Kbrmoms_ ben de Gaziosmanpaşa MedicalPark ta sezaryen doğum yaptım. Eşimi almadılar. Maalesef almıyorlar😞
EsraBaykara Mutlubirhamis bende gop medicalparka gidiyorum. Hangi doktora gidiyordunuz ? Süreçten memnun kaldınız mı?
EdSusam Mutlubirhamis memnun kaldın mı doktorun kimdi?spinal mi oldunuz orda dogum yapan kime yazsan cevap vermedi bilgilendirir misiniz bi iki bişey sorsam🥺
Kader_p Ablamın arkadaşı sezeryan doğum yaptı 1 hafta 20 gün olmustur doğum esnasından fotoğrafları var eşi de yanında ben alıyorlar diye biliyorum devlet olsa tamam da özel yani