Edanaz Kızlar 2yasına 1ay var oğlumun 12 500kilo çok aşırı hareketli çok zayıf gelşyor bana kilo aldıracak tarifiniz varmı moralim bozuluyor
asyagibi Edanaz benim kızım eylül de 3 yaşına girecek 12-13 kilo arasında hep ama çok şükür sağlıklı ve çok hareketli canı sağ olsun içinize sinmiyorsa kontrol ettirin ❤️
smallbaby Edanaz harnup pekmezi içir(günde bir tkaşığı) hem iştahını açar hemde çok faydalı hiç hasta olmaz
Hamile_anne27 Edanaz sağlığı yerinde olsun da kilonun bi önemi yok. Benim oğlan 10 yaşında kaç senedir 22 kilo. Ne alıyor ne veriyor. Test tahlil yaptık şükür bi şey çıkmadı. Bünyesi böyle ne yaparsak yapalım kilo almıyo
Beyzalicyr Edanaz Benim kızımda 3 yaşında 15 kilo boya verdi ama aşırı hareketli birde bu sıcaklarda hiç birşey yemek istemiyor zorluyorum ama kendi ne kadar isterse o kadar yer kan filan verdik değerleri çok iyi çok şükür 😊
Cubukmakarna Benim kızım da aynı yaşta ve aynı kiloda. Bir dk durmuyor. Doktor da almaz ki annesi diyor:) sağlıklı olsun yeter.
Edanaz Cubukmakarna Orası öylede çok kafaya takıyorım öyle böyle değil 🤣buna alışmam lazım artık sanırım
Edanaz asyagibi Dr iyi dedi ama bende sıkıntı çok kiloda iyi bişe değil aslında ama ben biraz tombiş seviyırum🤣
immos Edanaz valla benim kızım da 2.5 yaşında 30 aylık ama oda 13.5 kilo falan hiç durmuyor yerinde boyu da gayet iyi kaka da çok yapıyor ama bazen günde 2-3 defa sorun etmeyin hiç sağlığı yerindeyse
Gulcansckn Edanaz benim kızım 3 yaşında 12 kilo 🤣🤣 kan tahlilleri yapıldı hiçbir sorun yok, yapısal olarak öyle dedi doktor, şükür gayet de sağlıklı 😇 sizde kan tahlillerini yaptırın bir sorun çıkmazsa kilosunu çokta kafanıza takmayın 🙃
2bebe1gebe Edanaz kasımda oğlum 3 yaşına giricek 14.5 kilo doktorumda gayet normal buluyor kilosunu zaten bebekler genelde ilk döenmlerde hızlı kilo alıp sonrasında aşırı yavaş alıyorlarmış sağlığı yerindeyse bi sorunu yoksa kilosu bence iyi
mhmmddgc Edanaz 2 yaş 1 Aylık kızım zorla 12.5 yapmıştım. Diş çıkardı geri 12 oldu. Doktorumuza göre Gayet normal çocuğu sıkma diyor. Persantilde 25-50 arasındaysa sıkıntı etmeyin 25 altı müdahale gerekiyor.
Minikannesi00 Edanaz Bizim doktorda oğluma fazla dedi ama boyuda uzun sorun olmaz dedi. 2 yaşta ortalama 12 buçuk kilo isteriz dedi
Semaan Edanaz benim oğlum 3 yaşını 2 ay geçti 15kg ve kaç aydır böyle cok hareketli 2 dk durmaz evde bile kosuyor yeselerde mideyi tutmuyor ne yazıkki saglıgı yerindeyse takma bence