54Duyguguc Kızlar aranızda benim haftalarımda olup doktorun erken doğum olabilir dediği oldu mu? İlk gebeliğin 32+5 haftalık. Doktor 2 tane iğne ve hap verdi erken doğum olmasın diye.
Demet2323 54Duyguguc ben İkizlerimi 32 6 günlük en doğurdum çocuk şükür beş gün kaldı küvezde ikiside şuan yanımda banada iki gün boyunca uğraştılar ama gelmek istediler durduramadılar ciğer gelistiri iki doz yaptılar insalalh sizin bebiş biraz daha durur
kubrasatir 54Duyguguc benimde 32. Haftamda sancılarım çıkmıştı ve erken doğum riski olabilir diye iki doz bebek için ciğer geliştirici iğne vuruldum ve tabi bi kaç ilaç ve serumla durdurmaya çalıştılar durdu sancılarım şu an 37 haftamdayım :)
smallbaby 54Duyguguc benimde bebiş tersti erken doğum olur hep yat dedi dr bende harfi harfine uydum şükürki dönmüş şu anda erken doğum gözükmüyo ama ikinci çocuğum erken doğduğu için buda öyle olabilirmiş 31.haftayı dolduruyoruz iki gün kaldı inşallah daha gelmez bebişlerimiz prematüre bakımı çok zor iyi bilirim 😔
balporsuguu 54Duyguguc benimde 31.haftada nisanim geldi.Ciger gelistirici vurdular,hap verdiler.34 e kadar tutabildim kizimi,34+2 de normal dogdu,kuveze girmedi.Riskiniz varsa wc harici kalkmayin,kendinizi yormayin.
54Duyguguc Demet2323 inşallah 🤲 nstye girdim dün sorun yok dedi ağrılarım oluyor benimde biraz magnezyum verdi kilosu da biraz az gibi geldi bana 1790 gr dedi haftasına göre normal dedi doktor ama strese girdim biraz bende