Aysehsdmr Merhaba adetime 4 gün var bugün kaset test yaptım ilkbasra bişi çıkmadı bende koydum gittim 4 5 saat sonra geldik böyleydi. Acaba kuruma çizgisi mi ?
Esrakky Aysehsdmr Beninkinin aynusı gebesin canım ❤️ Degeein 30-70 arasıdır cok yeni ama var hayırlı olsun ❤️
Hamisbirhemsire Aysehsdmr bn iki tane bu ucuz testten almıştım biri böyle biri daha koyu çıkmıştı beş haftalık gebeymisim ☺️
Selimkemalinannesi Bu test değilde eczanede erken gebelik testi denilen test var adet dönemi vs beklemene gerek kalmadan ilişkiye girdikten 1 gün sonra bile yapabiliyorsun onu yap daha etkili bu testler bozuk çıkabiliyor hcg ölçümünde
Tomrishatun Selimkemalinannesi yok daha neler 🤣🤣🤣 iliski günü yapsın isterse belki dolllenmeden görür testte 🤣🤣🤣
Mor_papatya_ Selimkemalinannesi İlişkiden bı gün sonra mi yok devenin nalı 🙄 ilişkiden 14 gün sonra belli olur. Ki spermin hayatta kalıp yumurtalga ulaşıp döllenme şansını bile katmiyorum😶
Umran__37 Selimkemalinannesi spermin rahimde kalmasj suresi 72 saat zaten hemen gebelik nasil ciksin gozunu seviyim biraz arastir 🤣🤣🤣 yumurtlama olusumuda 15 gune denk gelir ve sonucu oyle alirsin ☺️
afroditt Aysehsdmr canım bu kuruma çizgisi değil normal çizgi kuruma çizgisi ben o kadar test yaptım negatifti negatif yani belki sen 4 5 saat sonra baktığın için öyle olduğunu sanıyosundur daha erken de çıkmış olabilir kan ver bence
Aysehsdmr Selimkemalinannesi canm ben o testlere güvenmiyorum daha önceki gebeligimde onunla yaptım kasetle aynısı çıkardı ya amabelki gene denerim teşekkür ederim 🥰
Avukathanimm Aysehsdmr ilk başta bayaaa silikti yani Whatsapptan 40 kişiye sordum çizgi görüyor musunuz diye :) babası görmedi mesela çizgi mizgi yok dedi ben var işte dedim. Aradan 1-2 saat geçti daha belirginleşti de babası öyle inandı.
seda2209 Aysehsdmr ben o kadar test yapıyordum ertesi gün bile ikinci çizgi görünmüyordu. En son pozitif olan testimde böyle silik çizgi vardı bence kan vermeniz daha doğru pozitif olabilir ☺️
Aysehsdmr seda2209 benimde sabahına ince çizgi olurdu genelde ama bu daha çabuk ve daha koyu hafif de karın ağrım var umut bağladım bir kaç güne kan vereym 🤗 teşekkür ederim 🌼
Mor_papatya_ Aysehsdmr Maşallah kzum genellikle ilişkinin 12 ,14 arası kanda çıkar ama sizin çok önceden tutmuş olabilir tabi ihtimalleri söylemek zor😁 en iyi sonuç kanda alırsınız kzum inşallah vardır 🧿🙏🏼