Omersmom88 Nasıl gidiyor benim bel ağrılarım çekilmeyecek dereceye geldi kramplar başladı.. sizlerde durum ne ?
findiklibadem Omersmom88 bende an itibariyle 27. Haftama giriyorum ödem oldu ayaklarım şiş ve otururken kemik batıyor sanki zorlanıyorum
-MinikveAnnesi- Omersmom88 29+6 bel ağrıları kramplar basladı ve gercekten can yakıyor uzun süre is yapamıyorum cabuk yoruluyorum karnım kasılıyor vallahi gün gectikce zorlasıyor 2. Trimester ne güzeldi
Denizdnz123 Omersmom88 benimde bacak kaslarıma kramp giriyor gece uyurken birden ağrıyla uyanıyorum ztn zar zor uyuyorum bu arada eşim horul horul uyuyor çok sinir oluyorum Bi sancım tutsa adamı uyandıramam
Omersmom88 findiklibadem ayyy o otururken ayni şekilde bende de oluyor bide ben uzun süre oturamıyorum bu sefer kalkarken zorlanıyorum 😞
Maviii inanılmaz bir çatı ağrım var hatta az önce oturup bi güzel ağladım geçmiyor penguen gibi yürüyorum. yatamıyorum, kalkamıyorum. hafta 🥹
Maviii Melismelo ah vallahi ben de 15-16 başladı 20 de zirvelere çıktı şimdi daha beter.. çok zorlanıyorum gerçekten 😟 sağlıkla kavuşalım da ağrılar geçer inşallah
Maviii Omersmom88 aslında yeni olan bir şey değil ama bebek büyüdükçe demek ki şiddeti artıyor 😒 hayırla bi doğsalardı
leona98 An itibariyle 29+0 olduk. Nefes darligi, reflu, sicak basmasi hepsinin kralini yasiyorum. En soguk yer bile bana su an cehennem sicagi gibi geliyor. Keske kar yagsa 🤣🥲
findiklibadem Denizdnz123 bende de oluyor bu damar kasılıyor gibi böyle bacagimda uykudan uyandiriyor beni .. o magnezyum eksiliğinden sanırım günde bitane maden suyu içmemiz lazım magnezyumu bol olan
Omersmom88 Denizdnz123 valla ben uyandiriyorum o da hemen uyaniyo saolsun 😀 bise yapmasa da uyanık olsun heran bise olablr
Mervestark Omersmom88 geçen bana da oldu aynısı tansiyonum mu çıktı anlamadım hastaneye zor attım kendimi ama bir şey çıkmadı
Kubgkm Omersmom88 1 dk sonra 30 a giriyorum kramplarım için magnezyum içiyorum iyi geldi canım onun dışında bir sıkıntım yok şükür
-MinikveAnnesi- Omersmom88 kesinlikle bir anda zorlastı sanki su 1 hafta 10 gündür daha öncesinde birsey yoktu 😂
Vera09 findiklibadem magnezyum ilacı için bitane gece yatarken o iyi geliyor. Onu içmezsem ben krampla uyanıuorum