Fkryvlk 30 +1 haftalık hamileyim bebeğim bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor sizde de boyle bir durum oldu mu
EsraBaykara Fkryvlk evet son haftalar çok daha az hissedeceksiniz. Bebek büyüyor yeri daralıyor. Şüphelendikçe tatlı bişey yiyip solunuza yatın 1 saat dinleyin hareket var mı diye.
Fkryvlk fatmaa37demi5 sizinde hareketleri aynı mi acaba bir gün çok hissedip sonra az hissediyormusunuz
fatmaa37demi5 Fkryvlk masallah diyim ilk önce de. Bebeğim çoğunlukla çok hareketli. Hareketsiz olduğunu fazla bilmiyorum. Genellikle öğlen hareketsiz oluyor onda da artık uyuduğunu biliyorum. Ama çoğunlukla hareketli. Bende çikolata falan malesef ise yaramıyor
Fkryvlk fatmaa37demi5 maşallah benimde çok hareketli ama bazen hareketi azalıyor doktorum uyuyor olabilir dedi bende çok pimpirikli olduğum için hemen endişeleniyorum tatli yesem de arada kıpırdama oluyor
fatmaa37demi5 Fkryvlk yani böyle devam ederse tekrar bi gidin. Doktor hareketlerini saymanizi isteyebilir ama tabi her bebek de aynı değil. Sizin bebeğiniz daha sakin de olabilir. Doktor iyi diyorsa sorun yoktur 🤍
Fkryvlk fatmaa37demi5 evet biraz sakın bebeğim birde plesanta anterior olduğu için hareketleri az hissetmem normalmis