Adenssmom Kızlar dün akşamdan beri iki bacağımın arası ağrıyor, ama kasık felan değil çatı ağrısı olabilir mi ? 7 aylık hamileyim yaşayan var mı bu durumu ?
Benjaminannesi Adenssmom pelvik kemiğin ağrıyor kuzum korkma normal bir durum 7 aylıkken başladı benim de @Fatma4495 @Gizemozz
Gizemozz Benjaminannesi çok teşekkür ederiz ya 🥰 bugün çok şiddetliydi benim adım atarken zorlanıyorum yani 🥺
Esracumaliii Bnde de aynı durum var bir haftadir şuan 32 . Haftadayiz ama rahim ağzı açıklığı vs yok normal dedi dün dr
Adenssmom Esracumaliii ay inşallah öyledir bende bunun için gitmeyi düşünüyordum kötü bisey mi var acaba diye endişelendim
Turkerg 5 ayliktan beri vardi bende. Cocuk buyudukce baski yaptikca cati pelvis kemigi agriyor cok normal bir durum
Adenssmom Turkerg bende yeni başladı inşallah hafifler biraz yürümekte harekette zorlaniyorum çünkü 🙁
Gizemozz Benjaminannesi vallahi öyle magnezyum alıyorum onu almasam ne olur düşünemiyorum artık. Peki bu ağrılar açılma ağrısımı ?
Benjaminannesi Gizemozz yok açılma ağrısı çok fena emin ol bu bebek artık yavaş yavaş doğum şeklini alıyor ondan aşağıya da baskı yapıyor
Gizemozz Benjaminannesi ay bilgiler için teşekkür ederim 🥰 bilmemek gerçekten çok yoruyor düşünce olarak insanı